14η αγωνιστικη A2 ερασιτεχνικης κατηγοριας

Παιχνίδι «φωτιά» στη Γρατινή

Επιστροφή στην αγωνιστική δράση έχουμε αυτό το Σαββατοκύριακο και στο πρωτάθλημα της Α2 ερασιτεχνικής  που συνεχίζεται με την 14η αγωνιστική.
 
Στα παιχνίδια του Σαββάτου ξεχωρίζει το ντέρμπι που θα γίνει στη Γρατινή μεταξύ της τρίτης στη βαθμολογία Δόξας και του δεύτερου ΑΟ Φαναρίου. Οι  γηπεδούχοι που προέρχονται από ήττα στα τελευταία λεπτά την  προηγούμενη αγωνιστική από την Ένωση Ασωμάτων δεν θέλουν να χάσουν και άλλο έδαφος στην προσπάθεια τους για να φτάσουν όσο γίνεται πιο ψηλά. Το ίδιο ισχύει και για τον ΑΟ Φαναρίου, που θέλει να συνεχίσει την ξέφρενη πορεία του, καθώς έχει  να ηττηθεί από την 5η αγωνιστική και να διατηρήσει αυτόν τον έναν βαθμό διαφορά από την  Ένωση Ασωμάτων.
 
Την ίδια ώρα στο γήπεδο της Φιλύρας η πρωτοπόρος Ένωση Ασωμάτων θα αντιμετωπίσει  τον ΑΟ Μύστακα και αναμένεται να έχει εύκολο έργο απέναντι στους γηπεδούχους που βρίσκονται πλέον στην τελευταία θέση της βαθμολογίας μετά την αποχώρηση της ΠΑΕ Ποντίων.
 
Στο γήπεδο της Εκτενεπόλ Πόντος Κομοτηνής  και Βιστωνίδα Κοπτερού θα αγωνιστούν για την πρώτη τους νίκη στη νέα χρονιά με τους φιλοξενούμενους να την επιζητούν περισσότερο, καθώς βρίσκονται αρκετά κάτω στην βαθμολογία και θέλουν να αποφύγουν τυχών περιπέτειες.
 
Στις αναμετρήσεις της Κυριακής η ΑΕ Κομοτηνής στην Παραδημή θα επιδιώξει να κάνει το δύο στα δύο στην νέα χρονιά απέναντι στο Αγιοχώρι.
 
Για την πρώτη του νίκη στο 2016 που θα τον ανεβάσει βαθμολογικά θα αγωνιστεί εντός έδρας ο Μέγας Αλέξανδρος Ιάσμου απέναντι στην Αναγέννηση Παγουρίων. Οι γηπεδούχοι δεν ξεκίνησαν καλά την χρονιά καθώς παραχώρησαν την προηγούμενη αγωνιστική ισοπαλία με το Αγιοχώρι ενώ οι φιλοξενούμενοι προέρχονται από άνετη επικράτηση επί του Μύστακα με 2-0.
 
Τέλος ο Αλανότοπος εύκολα θα πάρει τρείς βαθμούς καθώς αγωνίζεται με την ΠΑΕ Παοντίων που αποχώρησε από το πρωτάθλημα. 

Αναλυτικά  το πρόγραμμα  της  14ης αγωνιστικής 

Σάββατο 22 Ιανουαρίου
ΑΟ Μύστακας – Ένωση Ασωμάτων
Πόντος Κομοτηνής – Βιστωνίδα Κοπτερού
Δόξα Γρατινής – ΑΟ Φαναρίου

Κυριακή 23 Ιανουαρίου
ΑΕ Κομοτηνής – ΑΣ Αγιοχωρίου 
Μέγας Αλέξανδρος Ιάσμου
ΑΣ Αλανότοπος – ΠΑΕ Ποντίων 3-0 (α.α.)

google-news Ακολουθήστε το paratiritis-news.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.