14η Αγωνιστικη Α΄ κατηγοριας ΕΠΣ Θρακης

Τα βλέμματα στραμμένα στο ντέρμπι Δόξας Νέου Σιδηροχωρίου-Μέγα Αλέξανδρου Ιάσμου

Με την 14η αγωνιστική συνεχίζεται το Σάββατο 4 Φεβρουαρίου το πρωτάθλημα της Α΄κατηγορίας της ΕΠΣ Θράκης στην οποία ξεχωρίζει το ντέρμπι μεταξύ της Δόξας Νέου Σιδηροχωρίου και του Μέγα Αλέξανδρου Ιάσμου. Η Δόξα Νέου Σιδηροχωρίου ουσιαστικά δίνει το πρώτο της παιχνίδι για το 2017, καθώς στην προηγούμενη αγωνιστική είχε ρεπό, και θα επιδιώξει  τη νίκη, αφού το ενδεχόμενο ήττας θα την αφήσει αρκετά πίσω από την κορυφή. Από την άλλη ο Μέγας Αλέξανδρος Ιάσμου προέρχεται από σημαντική εκτός έδρας  νίκη μέσα στην Ξυλαγανή και θα πάει στο Νέο Σιδηροχώρι για να κατακτήσει τους τρείς βαθμούς που θα τον διατηρήσουν  σε απόσταση δύο βαθμών από το Κόσμιο.
 
Κερδισμένος της αγωνιστικής είναι ήδη ο  πρωτοπόρος της βαθμολογίας ΠΑΟΚ Κοσμίου, ο οποίος έχει  στο τσεπάκι του τρείς βαθμούς, καθώς παίζει με την Ένωση Ασωμάτων που έχει αποχωρήσει από το πρωτάθλημα.
 
Στο τοπικό ντέρμπι των Σαπών ο ουραγός Ηρακλής τυπικά θα φιλοξενήσει την τέταρτη στον βαθμολογικό πίνακα Ελπίδα που δύσκολα ή εύκολα αναμένεται να πάρει τη νίκη.
 
Ενδιαφέρον παιχνίδι αναμένεται να γίνει στον Σώστη όπου η γηπεδούχος Δόξα θα αγωνιστεί με τη Δόξα Γρατινής. Η ομάδα του Σώστη προέρχεται από ισοπαλία με τον Σπάρτακο την προηγούμενη αγωνιστική και καίγεται για βαθμούς, ούσα στην 9η θέση της βαθμολογίας. Από την άλλη η Γρατινή  που ξεκίνησε με το δεξί το 2017 καθώς κέρδισε τον Ηρακλή Σαπών με 2-1 θέλει τη νίκη και σε αυτό στο παιχνίδι για να εδραιωθεί στην πρώτη εξάδα.
 
Στην Αίγειρο θα αγωνιστούν ο Αστέρας με τον Ορφέα Ξυλαγανής με τις δύο ομάδες να επιθυμούν την νίκη, καθώς δεν ξεκίνησαν καλά τη χρονιά με δεδομένο ότι προέρχονται από ήττες με Ελπίδα Σαπών και Μέγα Αλέξανδρο Ιάσμου αντίστοιχα.
 
Τέλος στο γήπεδο της Στρύμης ο Ορφέας θα παίξει κόντρα στον Σπάρτακο Αγίων Θεοδώρων. Η ομάδα της Στρύμης θέλει να επιστρέψει στα θετικά  αποτελέσματα, καθώς δεν έχει πάρει βαθμό εδώ και έξι συνεχόμενες αγωνιστικές. Από την άλλη στόχος του Σπάρτακου είναι η είσοδος στην εξάδα από την οποία απέχει μέχρι στιγμής 5 βαθμούς, οπότε η νίκη είναι το μόνο ζητούμενο για την ομάδα των Αγίων Θεοδώρων.
 

Αναλυτικά το πρόγραμμα  και οι διαιτητές της 14ης αγωνιστικής

 
Ορφέας Στρύμης  – Σπάρτακος Αγίων Θεοδώρων: Παπαγεωργίου, Μπαλάφας, Γκόγκος
Δόξα Σώστη – Δόξα Γρατινής: Γκράνας, Δανδανίδης, Κοτσαρίδης
Ηρακλής Σαπών – Ελπίδα Σαπών: Δρακίδης, Χαρίτσης, Ζηλούδης
Δόξα Νέου Σιδηροχωρίου – Μέγας Αλέξανδρος Ιάσμου: Ρόιδος, Χούσκογλου, Τζιώτζιος
Αστέρας Αιγείρου  – Ορφέας Ξυλαγανής: Κακουλίδης, Γιασάρης, Καραγιάννης
ΠΑΟΚ Κοσμίου – Ένωση Ασωμάτων: 3-0 (α.α.)

google-news Ακολουθήστε το paratiritis-news.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.