14η αγωνιστικη Α΄ ΕΠΣ Θρακης

Ξεχωρίζει το ντέρμπι στις Σάπες!

Το μεσημέρι συνεχίζεται το πρωτάθλημα της Α' ΕΠΣ Θράκης με την 14η αγωνιστική, από την οποία αναμφισβήτητα ξεχωρίζει το ντέρμπι στις Σάπες μεταξύ Ελπίδας και Μέγα Αλέξανδρου Ιάσμου.
 
Ο πρωτοπόρος ΠΑΟΚ Κοσμίου μετά τη δύσκολη εντός έδρας νίκη με 1-0 επί της Μεσσούνης στρέφει το ενδιαφέρον του στη σημερινή αναμέτρηση με τον Ορφέα Στρύμης που προέρχεται από την ήττα με 1-3 από την Ελπίδα Σαπών.
 
Η Δόξα Γρατινής μετά το εύκολο πέρασμα του από την έδρα του Ορφέα Ξυλαγανής με 1-4 κοντράρεται και πάλι εκτός έδρας με αντίπαλο τον Κομψάτο Πολυάνθου, που με ανεβασμένη ψυχολογία μετά το διπλό στα Παγούρια με 0-2, θα κυνηγήσει το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα απέναντι στο σύνολο του κ. Μπόζη.
 
Μετά την εύκολη νίκη του επί του ΠΑΟΚ Κομοτηνής με 4-0, ο Μέγας Αλέξανδρος Ιάσμου θα φιλοξενηθεί στις Σάπες από την τοπική Ελπίδα σ΄ ένα αμφίρροπο παιχνίδι που αναμένεται ιδιαίτερα ενδιαφέρον καθώς πρόκειται για δύο από τις πιο δυνατές ομάδες του πρωταθλήματος.
 
Στην έδρα του ΠΑΟΚ Κομοτηνής θα κοντραριστεί ο Σπάρτακος Αγίων Θεοδώρων, που μετά την μεγάλη νίκη με 4-1 επί της Δόξας Σώστη επιβεβαίωσε την ποιότητα που διαθέτει ως ομάδα. Το σημερινό παιχνίδι ωστόσο αναμένεται ενδιαφέρον καθώς οι γηπεδούχοι είναι εντελώς διαφορετική ομάδα στο γήπεδο τους.
 
Η Δόξα Σώστη υποδέχεται τον Ορφέα Ξυλαγανής σ΄ ένα πολύ σημαντικό παιχνίδι και για τις δύο ομάδες που ισοβαθμούν στην 6η θέση και θα μπορούσε να πει κανείς πως ο σημερινός νικητής αποκτά ένα μικρό προβάδισμα στην μάχη της 6ης θέσης.
 
Τέλος, ντέρμπι ουραγών στη Μεσσούνη, εκεί όπου η τοπική ομάδα υποδέχεται την Αναγέννηση Παγουρίων σ΄ ένα πολύ κρίσιμο παιχνίδι και για τις δύο ομάδες στην προσπάθεια που κάνουν για την παραμονή στην Α΄ κατηγορία.
 
Όλα τα παιχνίδια ξεκινούν στις 15.00. 

Αναλυτικά το πρόγραμμα και οι διαιτητές της 14ης αγωνιστικής 

Γήπεδο Κοσμίου: ΠΑΟΚ Κοσμίου – Ορφέας Στρύμης (Χαμαλίδης, Βασιλείου, Πανταζής)
Γήπεδο Σαπών: Ελπίδα Σαπών – Μέγας Αλέξανδρος Ιάσμου (Κουμπαράκης, Δημητριάδης, Καρακασίδης)
Γήπεδο Μεσσούνης: ΑΟ Μεσσούνης – Αναγέννηση Παγουρίων (Μωραΐτης, Γιάσαρης, Μπαλάφας)
Γήπεδο Ρ/Σ: ΠΑΟΚ Κομοτηνής – Σπάρτακος Αγ. Θεοδώρων (Παπαγεωργίου, Γκιόσης, Λάπατας)
Γήπεδο Πολυάνθου: Κομψάτος Πολυάνθου – Δόξα Γρατινής (Δρακίδης, Τζιώτζιος, Μαντζαβέλας)
Γήπεδο Σώστη: Δόξα Σώστη – Ορφέας Ξυλαγανής (Χούσκογλου, Δανδανίδης, Κοτσαρίδης)

google-news Ακολουθήστε το paratiritis-news.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.