13η αγωνιστικη Β΄ ΕΠΣ Θρακης

Αναμετρήσεις-φωτιά αναμένονται την Κυριακή!

Η συγκατοίκηση στην κορυφή μεταξύ Πανθρακικού και Βιστωνίδας καλά κρατεί με τις δύο ομάδες να δείχνουν ως τα ακλόνητα φαβορί για την άνοδο στην Α' κατηγορία και την Κυριακή (15:00) η 13η αγωνιστική αναμένεται να κρίνει αρκετά πράγματα όσον αφορά στη βαθμολογία.
 
Ξεκίνημα με την Βιστωνίδα που μετά το εμφατικό διπλό με 2-5 στην έδρα του Ηρακλή Σαπών καλείται να ξεπεράσει το εντός έδρας εμπόδιο του ΑΟ Φαναρίου που την προηγούμενη αγωνιστική πήρε άνευ αγώνος τους τρεις βαθμούς της νίκης, καθώς αντιμετώπισε την ΠΑΕ Ποντίων Θρυλορίου.
 
Ο Πανθρακικός μετά το ξεκούραστο διπλό στην έδρα του Πόντου Κομοτηνής με 0-6 υποδέχεται τον Αετό Μίσχου που προέρχεται από ρεπό και θα ψάξει ό,τι καλύτερο σε μια πολύ δύσκολη έδρα.
 
Ο τρίτος Ηρακλής Σαπών μετά τη βαριά ήττα από την Βιστωνίδα πηγαίνει στην έδρα των Ασωμάτων σ’ ένα αρκετά αμφίρροπο παιχνίδι, με τους αυριανούς γηπεδούχους να “έρχονται” από ήττα με 2-1 απέναντι στον ΑΟ Φιλίας.
 
Μετά την “λευκή” ισοπαλία στην έδρα του Ατσαλιού Αρχοντικών, η Νέα Δόξα Υφαντών υποδέχεται τον Πόντο Κομοτηνής με στόχο τη νίκη που θα την διατηρήσει στις πρώτες θέσεις της βαθμολογίας.
Μετά το μεγάλο διπλό με 0-6 στην έδρα των Ελπίδων Κομοτηνής η Α.Ε. Κομοτηνής αναμετριέται με την ομάδα της Φιλίας, σε μία αναμέτρηση που παρουσιάζει αρκετό ενδιαφέρον.
 
Θεωρητικά εύκολη αποστολή έχει το Ατσάλι Αρχοντικών, καθώς υποδέχεται τις Ελπίδες Κομοτηνής με μοναδικό στόχο τη νίκη απέναντι στον ουραγό του βαθμολογικού πίνακα.
 
Τέλος το ρεπό της θα πραγματοποιήσει το Αγιοχώρι ενώ ο Μύστακας θα πάρει τους τρεις βαθμούς της νίκης χωρίς αγώνα, καθώς αντίπαλος της είναι η ΠΑΕ Ποντίων που ως γνωστόν έχει αποβληθεί από το πρωτάθλημα. 

Αναλυτικά οι αγώνες: 

Βιστωνίδα Κοπτερού-ΑΟ Φαναρίου
Ένωση Ασωμάτων-Ηρακλής Σαπών
ΑΠΣ Πανθρακικός-Αετός Μίσχου
ΑΕ Κομοτηνής-ΑΟ Φιλία Κομοτηνής
Νέα Δόξα Υφαντών-Πόντος Κομοτηνής
Ατσάλι Αρχοντικών-Ελπίδες Κομοτηνής
ΠΑΕ Ποντίων Θρυλορίου-ΑΟ Μύστακας 0-3 α.α.
Ρεπό: ΑΣ Αγιοχωρίου

google-news Ακολουθήστε το paratiritis-news.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.