13η αγωνιστικη A2 ερασιτεχνικης κατηγοριας

Πρώτη σέντρα για το 2016 και στην Α2

Το Σαββατοκύριακο ξεκινάει και πάλι μετά τις γιορτές το πρωτάθλημα της Α2 ερασιτεχνικής κατηγορίας με την 13η αγωνιστική, η πρώτη για την νέα χρονιά.
 
Στους αγώνες του Σαββάτου ξεχωρίζει το ντέρμπι μεταξύ της πρωτοπόρου Ένωσης Ασωμάτων και της τρίτης της βαθμολογίας Δόξας Γρατινής με τη διαφορά που τους χωρίζει να είναι μόλις τρείς βαθμοί. Και οι δυο ομάδες θα αγωνιστούν για τη νίκη με τους μεν γηπεδούχους για να διατηρηθούν στην πρώτη θέση και τους δε φιλοξενούμενους για να ισοβαθμήσουν με τους αντιπάλους τους στη βαθμολογία και να διεκδικήσουν επί ίσοις όροις την πρωτιά.
 
Την ίδια ώρα στο γήπεδο της Μεσούνης ο δεύτερος στη βαθμολογία ΑΟ Φαναρίου θα αντιμετωπίσει την Βιστωνίδα Κοπτερού και το ζητούμενο για τους γηπεδούχους είναι μόνο η νίκη που ανάλογα με το αποτέλεσμα του ντέρμπι στον Ασώματο ίσως να τους φέρει στην πρώτη θέση της βαθμολογίας στο φινάλε της αγωνιστικής.
 
Το τρίτο παιχνίδι που ολοκληρώνει το πρόγραμμα τους Σαββάτου είναι αυτό μεταξύ της ΠΑΕ Ποντίων και του Πόντου Κομοτηνής. Οι γηπεδούχοι, που είναι τελευταίοι στον βαθμολογικό πίνακα, θέλουν τη νίκη για να ανασάνουν λίγο ενώ από την άλλη στο στρατόπεδο του Πόντου το τρίποντο είναι απαραίτητο για να απομακρυνθεί ακόμη περισσότερο από την επικίνδυνη ζώνη.
 
Στο μενού της Κυριακής ξεχωρίζει η αναμέτρηση της ΑΕ Κομοτηνής με τον Αλανότοπο. Η ομάδα της ΑΕ Κομοτηνής αγνοεί τη νίκη 4 αγωνιστικές και θέλει να επιστρέψει στις επιτυχίες, καθώς όντας στην 6η θέση της βαθμολογίας δεν έχει περιθώρια για άλλες απώλειες βαθμών. Από την άλλη ο Αλανότοπος, που φιγουράρει στην 4η θέση στον βαθμολογικό πίνακα, θα προσπαθήσει για ένα θετικό αποτέλεσμα που θα τον διατηρήσει ψηλά.
 
Τέλος εύκολο απόγευμα αναμένεται να περάσουν η Αναγέννηση Παγουρίων και Μέγας Αλέξανδρος Ιάσμου καθώς αγωνίζονται με Μύστακα και Αγιοχώρι αντίστοιχα. 

Αναλυτικά το πρόγραμμα της 13ης αγωνιστικής και οι διαιτητές

Σάββατο 9 Ιανουαρίου, 15:00 μ.μ.
 
Ένωση Ασωμάτων – Δόξα Γρατινής: Κακουλίδης, Μωραΐτης, Πολυχρονίδης
ΑΟ Φαναρίου – Βιστωνίδα Κοπτερού: Χαμαλίδης, Ντοσίδης, Κορομπέλης
ΠΑΕ Ποντίων – Πόντος Κομοτηνής
 
Κυριακή 10 Ιανουαρίου, 11:00 π.μ.
 
Αναγέννηση Παγουρίων – Α.Ο. Μύστακα: Κιγιτζή, Χαραλαμπόπουλος, Δάρας
Α.Σ. Αγιοχωρίου – Μέγας Αλέξανδρος Ιάσμου: Παπαγεωργίου, Κοτσαρίδης, Τανανάκη
ΑΕ Κομοτηνής – ΑΣ Αλανότοπος: Χαρίτσης, Γκιόσης, Καραγιάννης

google-news Ακολουθήστε το paratiritis-news.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.