13η αγωνιστικη A1 ερασιτεχνικης κατηγοριας

Το ενδιαφέρον στραμμένο στις Σάπες

Με την 13η αγωνιστική συνεχίζεται το Σάββατο το πρωτάθλημα της Α1 ερασιτεχνικής κατηγορίας στην οποία δεν θα μπορούσε να λείπει άλλο ένα ντέρμπι.
 
Στις Σάπες θα είναι στραμμένο το ενδιαφέρον των ποδοσφαιρόφιλων καθώς θα  αναμετρηθούν η Ελπίδα Σαπών με τον ΠΑΟΚ Κοσμίου.
Η ποιότητα  των δύο ομάδων είναι αναμφισβήτητη και όλοι περιμένουν να γίνει ένα πολύ καλό παιχνίδι.

Η Ελπίδα Σαπών που προέρχεται από ένα σημαντικό διπλό μέσα στους Αγίους Θεοδώρους έχει να γνωρίσει την ήττα από την 5η αγωνιστική και οι τρεις βαθμοί είναι το μόνο ζητούμενο για την ομάδα του Βασίλη Χαριτόπουλου για να μείνει ψηλά στην βαθμολογία. Από την άλλη ο ΠΑΟΚ  Κοσμίου έμεινε αλώβητος  στο ντέρμπι με τους Προσκυνητές στην πρώτη του Γιώργου Δίγκα στον πάγκο της ομάδας και θα επιδιώξει και αυτός το θετικό αποτέλεσμα που θα τον διατηρήσει στο κυνήγι των υπολοίπων ομάδων προς την κορυφή.
 
Η πρωτοπόρος της βαθμολογίας Δόξα Προσκυνητών μετά την απώλεια βαθμών στο ντέρμπι με το Κόσμιο δεν  θέλει να στραβοπατήσει για δεύτερη αγωνιστική απέναντι στον υπολογίσιμο Ηρακλή Σαπών.
 
Στην Ξυλαγανή η φορμαρισμένη και ασταμάτητη Δόξα Σώστη θα επιδιώξει να κάνει το 8 στα 8 απέναντι στον τοπικό Ορφέα που θέλει τη νίκη στην προσπάθεια που κάνει για την είσοδο στην εξάδα.
 
Στο γήπεδο του ο Αστέρας Αιγείρου θα αγωνιστεί για την κατάκτηση των τριών βαθμών καθώς θέλει να αποσπαστεί όσα μπορεί περισσότερο από τις ομάδες που διεκδικούν την προνομιούχο έκτη θέση στην οποία βρίσκεται. Σίγουρα το έργο του Αστέρα δεν θα είναι εύκολο καθώς απέναντι του θα είναι ο Ορφέα Στρύμης που τελευταία διανύει περίοδο αγωνιστικής ανόδου.
 
Στον Μίσχο θα κονταροχτυπηθούν ο Αετός και ο Σπάρτακος Αγίων Θεοδώρων με φόντο μόνο τη νίκη καθώς όντας στις τελευταίες θέσεις της βαθμολογίας δεν έχουν περιθώρια για άλλη σκέψη.
 
Ρεπό αυτήν την αγωνιστική έχει η Δόξα Νέου Σιδηροχωρίου κάτι που μεταφράζεται και σε τρεις εύκολους αλλά και πολύτιμους βαθμούς καθώς ήταν να αγωνιστεί με τον ΑΟ Νέας Καλλίστης που έχει αποχωρήσει από το πρωτάθλημα. 

Αναλυτικά  το πρόγραμμα  της  13ης αγωνιστικής και οι διαιτητές

Δόξα Προσκυνητών – Ηρακλής Σαπών – Τσιαβδαρίδης, Ζηλούδης, Παναγιωτίδης
Ελπίδα Σαπών – ΠΑΟΚ Κοσμίου – Γκράνας, Μπερμπέρ, Γκιόσης
Αστέρας Αιγείρου – Ορφέας Στρύμης – Χούσκογλου, Ευγενίδου, Βασιλείου
Ορφέας Ξυλαγανής – Δόξα Σώστη – Δρακίδης, Δημητριάδης, Δανδανίδης
Αετός Μίσχου – Σπάρτακος Αγίων Θεοδώρων – Κουμπαράκης, Καρακασίδης, Πολυχρονίδης
Δόξα Νέου Σιδηροχωρίου – ΑΟ Νέας Καλλίστης 3-0 (α.α.)
 
Όλα τα παιχνίδια ξεκινούν στις 15:00 μ.μ.

google-news Ακολουθήστε το paratiritis-news.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.