13η αγωνιστικη Α΄ ΕΠΣ Θρακης

Ματς-παγίδες για τους «μεγάλους»!

Με την 13η αγωνιστική θα συνεχιστεί σήμερα το μεσημέρι στις 15:00 το πρωτάθλημα της Α' ΕΠΣ Θράκης από την οποία ξεχωρίζει η αναμέτρηση μεταξύ Σπάρτακου Αγίων Θεοδώρων και Δόξας Σώστη.
 
Μετά την εύκολη επικράτησή του επί του Κομψάτου Πολυάνθου με 0-3 ο ΠΑΟΚ Κοσμίου πέρασε στην πρώτη θέση του βαθμολογικού πίνακα για πρώτη φορά φέτος και σε αυτή την αγωνιστική καλείται να ξεπεράσει το εμπόδιο της Μεσσούνης που πηγαίνει στο Κόσμιο με ανεβασμένη ψυχολογία μετά τη νίκη της με 2-0 κόντρα στον Ορφέα Στρύμης.
 
Στη δεύτερη θέση του βαθμολογικού πίνακα βρίσκεται πλέον η Δόξα Γρατινής που μετά την ήττα με 0-1 από τον Σπάρτακο δεν έχει περιθώριο για νέες βαθμολογικές απώλειες. Σημερινός της αντίπαλος είναι ο Ορφέας Ξυλαγανής που την προηγούμενη εβδομάδα πήρε σημαντική νίκη απέναντι στην Αναγέννηση Παγουρίων με 1-0, φτάνοντας έτσι την 6η Δόξα Σώστη στους 14 βαθμούς.
 
Μετά το δύσκολο πέρασμά του από την έδρα του Σώστη με 0-1, ο Μέγας Αλέξανδρος Ιάσμου υποδέχεται τον ΠΑΟΚ Κομοτηνής με στόχο τη νίκη που θα τον διατηρήσει σε απόσταση αναπνοής από την κορυφή. Ο αντίπαλός του ΠΑΟΚ προέρχεται από την πολύ σημαντική νίκη απέναντι στην Ελπίδα Σαπών με σκορ 3-1 και θα διεκδικήσει ό,τι καλύτερο στην έδρα του Ιάσμου.
 
Η Ελπίδα Σαπών μετά την ήττα από τον ΠΑΟΚ Κομοτηνής έχει μείνει στο -4 από την κορυφή και θα αναζητήσει το διπλό στην έδρα της Στρύμης που μετά την ήττα από την Μεσσούνη έχει μείνει στην 9η θέση με 9 βαθμούς.
 
Στους Αγίους Θεοδώρους διεξάγεται το πιο ενδιαφέρον παιχνίδι της αγωνιστικής ανάμεσα στον Σπάρτακο και την Δόξα Σώστη, δύο πολύ δυνατές ομάδες που παλεύουν για την είσοδο στην εξάδα. Ο Σπάρτακος προέρχεται από το μεγάλο διπλό στην έδρα της Γρατινής, ενώ η Δόξα από την ήττα απέναντι στον Μέγα.
 
Τέλος, αρκετά ενδιαφέρουσα αναμέτρηση αναμένεται αυτή μεταξύ της Αναγέννησης Παγουρίων και του Κομψάτου Πολυάνθου στη «μάχη» της παραμονής. 

Αναλυτικά το πρόγραμμα της 13ης αγωνιστικής 

Ορφέας Ξυλαγανής-Δόξα Γρατινής: Παπαγεωργίου, Γκιόσης, Καραγιάννης
Μέγας Αλέξανδρος Ιάσμου-ΠΑΟΚ Κομοτηνής: Χαμαλίδης, Γιάσαρης, Κοτσαρίδης
ΠΑΟΚ Κοσμίου-ΑΟ Μεσσούνη: Τζιώτζιος, Καρακασίδης, Ντελής
Αναγέννηση Παγουρίων-Κομψάτος Πολυάνθου: Χούσκογλου, Δημητριάδης, Βασιλείου
Σπάρτακος Αγίων Θεοδώρων-Δόξα Σώστη: Χαρίτσης, Δανδανίδης, Μπαλάφας
Ορφέας Στρύμης-Ελπίδα Σαπών: Τσαβδαρίδης, Μωραϊτης, Μαντζαβέλας

google-news Ακολουθήστε το paratiritis-news.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.