12η αγωνιστικη Γ΄ εθνικης κατηγοριας

Ξεκίνημα Β΄ γύρου με δύσκολες αναμετρήσεις για Προσκυνητές και Σιδηροχώρι!

Την Κυριακή 14 Ιανουαρίου θα διεξαχθεί η 12η αγωνιστική του πρωταθλήματος της Γ' εθνικής (1η αγωνιστική β' γύρου) με τις ομάδες του Νομού μας να έχουν δύσκολες αποστολές στη μάχη που δίνουν για τη σωτηρία τους.
 
Ξεκίνημα με τη Δόξα Προσκυνητών, που, μετά το μεγάλο διπλό στην έδρα του Μέγα Αλέξανδρου Καρπερής με 0-1, υποδέχεται με την ψυχολογία στα ύψη τον Ορφέα Ξάνθης που βρίσκεται στην 8η θέση, έχοντας έναν μόλις βαθμό παραπάνω από την ομάδα του Νίκου Μπαχαρίδη. Όπως καταλαβαίνει λοιπόν κανείς, το αυριανό παιχνίδι είναι ιδιαίτερα κρίσιμο για τη Δόξα που δείχνει να βρίσκεται σε «καλό φεγγάρι» και με τη βοήθεια του κόσμου της μπορεί να κάμψει το εμπόδιο του γειτονικού Ορφέα.
 
Από την άλλη πλευρά, η Δόξα Νέου Σιδηροχωρίου μετά τη νέα εντός έδρας ήττα από τον Άρη Αβάτου με 0-1 βρίσκεται με την πλάτη στον τοίχο, καθώς βρίσκεται στην τελευταία θέση του βαθμολογικού πίνακα με 6 βαθμούς. Αυριανός της αντίπαλος είναι ο πρωτοπόρος Απόλλων Παραλιμνίου με την ομάδα του Ζόραν Στοΐνοβιτς να έχει πολύ δύσκολο έργο και μάλιστα μέσα σε μια πολύ δυνατή έδρα. Αυτό που μπορεί και πρέπει να κάνει η Δόξα είναι να παρουσιαστεί όσο το δυνατόν περισσότερο ανταγωνιστική γίνεται και να είναι πλήρως συγκεντρωμένη για 90 λεπτά. 

Αναλυτικά το πρόγραμμα και οι διαιτητές της 12ης αγωνιστικής: 

Νέστος Χρυσούπολης-ΑΕ Διδυμοτείχου: Χάψας, Κρυωνάς, Αναστασιάδης
Απόλλων Παραλιμνίου-Δόξα Νέου Σιδηροχωρίου: Μπαλασάς,Τασόπουλος, Χατζηβασιλείου
Αετός Ορφανού-Μ.Αλέξανδρος Καρπερής: Ασβεστόπουλος, Παπαδόπουλος, Χαραλαμπόπουλος
Άρης Αβάτου-ΑΟ Καβάλας: Γεωργιτσόπουλος, Ραβικάλης, Οικονομίδης
Δόξα Προσκυνητών-Ορφέας Puma Ξάνθης: Τζουμαλάκης, Λάζαρης, Μηναδάκης
Μ. Αλέξανδρος Ξηροποτάμου-Ελπίς Σκουτάρεως: Δημητριάδης, Χρυσαΐδης, Σκούτας

google-news Ακολουθήστε το paratiritis-news.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.