12η αγωνιστικη A2 ερασιτεχνικης κατηγοριας

Πρεμιέρα Β΄γύρου

Το Σαββατοκύριακο ξεκινάει ο δεύτερος γύρος του πρωταθλήματος της Α2 ερασιτεχνικής κατηγορίας.
Στους αγώνες του Σαββάτου  η πρωτοπόρος  Ένωση Ασωμάτων αγωνίζεται στο Κοπτερό με τη Βιστωνίδα και θέλει να κλείσει τη χρονιά νικηφόρα και στην πρώτη θέση της βαθμολογίας. Η αποστολή της Ένωσης δεν θα είναι εύκολη καθώς στην έδρα της η Βιστωνίδα είναι πολύ δυνατή και  θα παλέψει για το θετικό αποτέλεσμα.
 
Η Δόξα Γρατινής που προέρχεται από τα μεγάλο διπλό στον Ίασμο θα επιδιώξει στην έδρα της τη νίκη απέναντι στην Αναγέννηση Παγουρίων που θα τη διατηρήσει στην πρώτη τριάδα.
 
Ο δεύτερος ΑΟ Φαναρίου στην έδρα του θέλει να συνεχίσει την ξέφρενη πορεία του και να παραμείνει σε απόσταση αναπνοής από την κορυφή και λογικά δεν θα έχει πρόβλημα απέναντι στην ουραγό ΠΑΕ Ποντίων.
 
Στο πρόγραμμα της Κυριακής o Μέγας Αλέξανδρος Ιάσμου μετά την ήττα στο γήπεδο του από την Γρατινή την προηγούμενη αγωνιστική έχει μια πρώτης  τάξεως ευκαιρία να επιστρέψει στις νίκες καθώς αγωνίζεται εκτός έδρας με τον προτελευταίο της βαθμολογίας ΑΟ Μύστακα. 
 
Στο γήπεδο του Κάλχα ο Αλανότοπος θα υποδεχθεί το Αγιοχώρι με στόχο τη νίκη που θα τον εδραιώσει στην πρώτη εξάδα.
 
Τρείς αγωνιστικές χωρίς νίκη για την τέταρτη της βαθμολογίας ΑΕ Κομοτηνής είναι πολλές  και απέναντι στον Πόντο Κομοτηνής θα επιδιώξουν να φύγουν με τους τρείς βαθμούς. 

Αναλυτικά  το πρόγραμμα της 12ης αγωνιστικής 

Σάββατο 19 Δεκεμβρίου
 
Δόξα Γρατινής – Αναγέννηση Παγουρίων
ΑΟ Φαναρίου – ΠΑΕ Ποντίων
Βιστωνίδα Κοπτερού – Ένωση Ασωμάτων
 
Κυριακή 20 Δεκεμβρίου
 
ΑΟ Μύστακας – Μέγας Αλέξανδρος Ιάσμου
ΑΣ Αλανότοπος –  ΑΣ Αγιοχωρίου
Πόντος Κομοτηνής  – ΑΕ Κομοτηνής

google-news Ακολουθήστε το paratiritis-news.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.