11η αγωνιστικη A2 ερασιτεχνικης κατηγοριας

Φινάλε πρώτου γύρου

Το Σαββατοκύριακο θα διεξαχθεί η τελευταία αγωνιστική του πρώτου γύρου της Α2 ερασιτεχνικής κατηγορίας. Το Σάββατο το παιχνίδι που ξεχωρίζει είναι αυτό που θα γίνει στον Ίασμο μεταξύ του Μέγα Αλέξανδρου και της Δόξας Γρατινής. Για τους γηπεδούχους οι τρείς βαθμοί είναι αυτοσκοπός και πολύτιμοι για την προσπάθεια που κάνουν ώστε να κατακτήσουν την άνοδο στην Α1. Από την άλλη η Δόξα Γρατινής προέρχεται από το στραβοπάτημα εντός έδρας με τον Μύστακα και σίγουρα δεν θα ήθελαν δεύτερη συνεχόμενη απώλεια βαθμών.
 
Ο Μύστακας με ανεβασμένη ψυχολογία μετά την ισοπαλία μέσα στη Γρατινή την προηγούμενη αγωνιστική θα φιλοξενήσει το Αγιοχώρι και θα παλέψει για τους τρεις βαθμούς που χρειάζεται για να αναπνεύσει βαθμολογικά.
 
Στο γήπεδο του Κάλχα ο γηπεδούχος Αλανότοπος θέλει να επιστρέψει στις νίκες μετά από τρείς αγωνιστικές απέναντι στον Πόντο Κομοτηνής.
 
Τη Κυριακή το ενδιαφέρον προσεγγίζει το ντέρμπι μεταξύ του δεύτερου ΑΟ Φαναρίου και της τρίτης στην βαθμολογία ΑΕ Κομοτηνής.
 
Στο γήπεδο της Παραδημής αναμένεται να γίνει ένα πολύ καλό παιχνίδι από δύο ποιοτικές ομάδες που θα παλέψουν για την νίκη καθώς στόχος και των δύο είναι η άνοδος.
 
Η αήττητη εδώ και τέσσερις αγωνιστικές Αναγέννηση Παγουρίων θα φιλοξενήσει τη Βιστωνίδα Κοπτερού που μπορεί να προέρχεται από ήττα από τον Μέγα Αλέξανδρο Ιάσμου την προηγούμενη αγωνιστική ωστόσο είναι σε αγωνιστική άνοδο και θα παίξει για το θετικό αποτέλεσμα.
 
Τέλος η πρωτοπόρος Ένωση Ασωμάτων λογικά δεν θα δυσκολευτεί εκτός έδρας απέναντι στην ουραγό ΠΑΕ Ποντίων και αναμένεται να πάρει τους τρείς βαθμούς. 

Αναλυτικά το πρόγραμμα της 11ης αγωνιστικής και οι διαιτητές

Σάββατο 12 Δεκεμβρίου, 15:00 μ.μ.
 
ΑΟ. Μύστακα – ΑΣ Αγιοχωρίου: Μπερμπέρ, Ευγενίδου, Τανανάκη
ΑΣ Αλανότοπος – Πόντος Κομοτηνής: Μωραΐτης, Σαρίδης, Κορομπέλης
Μέγας Αλέξανδρος Ιάσμου – Δόξα Γρατινής: Ρόιδος, Σαμουρκασίδης, Καρακασίδης
 
Κυριακή 13 Δεκεμβρίου, 11:00 π.μ.
 
ΑΕ Κομοτηνής – ΑΟ Φαναρίου: Κιγιτζή, Γιασάρης, Καραγιάννης
Αναγέννηση Παγουρίων – Βιστωνίδα Κοπτερού: Κακουλίδης, Βασιλείου, Χαραλαμπόπουλος
ΠΑΕ Ποντίων – Ένωση Ασωμάτων: Ζηλούδης, Δημητριάδης, Δάρας

google-news Ακολουθήστε το paratiritis-news.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.