11η αγωνιστικη Α΄ ΕΠΣ Θρακης

Ντερμπάρα στον Ίασμο!

Το Σάββατο (στις 14:45) θα διεξαχθεί η 11η (και τελευταία του πρώτου γύρου) αγωνιστική του πρωταθλήματος της Α' ΕΠΣ Θράκης από την οποία ξεχωρίζει το μεγάλο ντέρμπι ανάμεσα στον Μέγα Αλέξανδρο Ιάσμου και την πρωτοπόρο του βαθμολογικού πίνακα, Δόξα Γρατινής.
 
Στο δημοτικό γήπεδο Ιάσμου λοιπόν, Μέγας Αλέξανδρος και Δόξα Γρατινής θα διασταυρώσουν τα ξίφη τους πριν από τη διακοπή που ακολουθεί λόγω εορτών. Οι γηπεδούχοι προέρχονται από τη νίκη με 0-2 κόντρα στην Αναγέννηση Παγουρίων ενώ από την άλλη η ομάδα του κ.Μπόζη από την ήττα με 0-2 με αντίπαλο την Ελπίδα Σαπών. Αναμένεται ένα αρκετά ωραίο παιχνίδι ανάμεσα σε δύο από τις ποιοτικότερες ομάδες της κατηγορίας.
 
Ο δεύτερος της βαθμολογίας ΠΑΟΚ Κοσμίου, θέλοντας να αφήσει πίσω του την βαριά ήττα του κυπέλλου από τους Προσκυνητές, καλείται να αντιμετωπίσει εντός έδρας τον Ορφέα Ξυλαγανής, θέλοντας να συνεχίσει το σερί νικών που έχει χτίσει. Οι γηπεδούχοι την προηγούμενη αγωνιστική πήραν σημαντικότατο διπλό στους Αγίους Θεοδώρους κόντρα στον Σπάρτακο με 0-1 ενώ ο Ορφέας από το 2-2 με τη Μεσσούνη παρά το γεγονός ότι στο ημίχρονο βρισκόταν πίσω στο σκορ με 0-2.
 
Πολύ ενδιαφέρον αναμένεται και το παιχνίδι ανάμεσα στην Ελπίδα Σαπών και τη Δόξα Σώστη. Η Ελπίδα βρίσκεται σε “καλό φεγγάρι” καθώς προέρχεται από το πολύ μεγάλο διπλό στην έδρα της μέχρι τότε αήττητης Δόξας Γρατινής και σήμερα υποδέχεται την αρκετά δυνατή ομάδα της Δόξας Σώστη που μετά τη νίκη με 3-1 απέναντι στον ΠΑΟΚ Κομοτηνής βρίσκεται στην 6η θέση με 14 βαθμούς.
 
Την επιστροφή στις νίκες θα “ψάξει” ο Σπάρτακος Αγίων Θεοδώρων στην έδρα της Αναγέννησης Παγουρίων. Και οι δύο ομάδες προέρχονται, όπως σημειώθηκε παραπάνω, από εντός έδρας ήττες, γεγονός που κάνει και για τις δύο επιτακτική την επιστροφή στα θετικά αποτελέσματα, η καθεμία για τους δικούς της λόγους.
 
Στην έδρα του ΠΑΟΚ Κομοτηνής θα δοκιμαστεί ο Ορφέας Στρύμης που προέρχεται από την ήττα με 3-2 στην έδρα του Κομψάτου Πολυάνθου. Από την άλλη οι γηπεδούχοι γνώρισαν άλλη μία ήττα, αυτή τη φορά από τον Σώστη.
 
Τέλος, ντέρμπι ουραγών θα διεξαχθεί στην Μεσσούνη, με τον τοπικό Α.Ο να υποδέχεται τον Κομψάτο Πολυάνθου, που την προηγούμενη αγωνιστική πήρε την πρώτη του νίκη στο πρωτάθλημα με αντίπαλο τη Στρύμη. Αναμφισβήτητα όποια από τις δύο ομάδες καταφέρει να κερδίσει το παιχνίδι θα έχει ένα μικρό πλεονέκτημα από την άλλη, με το ενδεχόμενο ισοπαλίας να φαντάζει άσχημο και για τις δύο. 

Αναλυτικά το πρόγραμμα της 11ης αγωνιστικής:

ΠΑΟΚ Κομοτηνής-Ορφέας Στρύμης
ΑΟ Μεσσούνης-Κομψάτος Πολυάνθου
Ελπίδα Σαπών-Δόξα Σώστη
ΠΑΟΚ Κοσμίου-Ορφέας Ξυλαγανής
Μέγας Αλέξανδρος Ιάσμου-Δόξα Γρατινής
Αναγέννηση Παγουρίων-Σπάρτακος Αγίων Θεοδώρων

google-news Ακολουθήστε το paratiritis-news.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.