10η αγωνιστικη Β΄ ΕΠΣ Θρακης

Συγκάτοικοι στην 1η θέση Βιστωνίδα και Πανθρακικός

Με την 10η αγωνιστική συνεχίζεται την Κυριακή 3 Δεκεμβρίου στις 15:00 το πρωτάθλημα της Β' ΕΠΣ Θράκης, από την οποία απουσιάζει κάποιο ντέρμπι.
 
Ο (τυπικά) πρωτοπόρος Πανθρακικός μετά την ισοπαλία με 0-0 στην έδρα της Ένωσης Ασωμάτων, δοκιμάζεται στην έδρα της ΑΕ Κομοτηνής που την προηγούμενη Κυριακή πραγματοποίησε ρεπό.
 
Η Βιστωνίδα Κοπτερού δεν άφησε ανεκμετάλλευτη την απώλεια βαθμών του Πανθρακικού και πήρε τη νίκη με 2-0 κόντρα στη Νέα Δόξα Υφαντών «πιάνοντας» τον στην πρώτη θέση με 20 βαθμούς. Αυτή την αγωνιστική θα φιλοξενηθεί στην έδρα των Ελπίδων Κομοτηνής που μετά και την ήττα τους με 3-1 από το Φανάρι βρίσκονται στην τελευταία θέση της βαθμολογίας με -10 βαθμούς.
 
Μετά την πολύ σημαντική νίκη με 2-1 κόντρα στον ΑΟ Φιλία, ο Ηρακλής Σαπών αναμετριέται κόντρα στην ΠΑΕ Ποντίων που προέρχεται από ακόμη έναν μηδενισμό λόγω της απόφασης του διαιτητή να μην ξεκινήσει την αναμέτρηση με τον Αετό Μίσχου, και ο αγώνας βρίσκεται στον «αέρα» καθώς η ΕΠΣ δεν έχει ορίσει διαιτητές λόγω του τρίτου μηδενισμού της ομάδας του Μιχάλη Κακουλίδη. Όπως όλα δείχνουν, ο αγώνας δεν θα διεξαχθεί και θα κατοχυρωθεί υπέρ του Ηρακλή Σαπών.
 
Η Ένωση Ασωμάτων προέρχεται, όπως προαναφέρθηκε, από την αναμέτρηση κόντρα στον Πανθρακικό που μολονότι μπορούσε να πάρει τη νίκη, έμεινε στο 0-0.Αυριανή αντίπαλος, η Νέα Δόξα Υφαντών που μετά την ήττα στην Βιστωνίδα βρίσκεται στην 11η θέση με 10 βαθμούς.
 
Στην έδρα του Πόντου Κομοτηνής δοκιμάζεται ο Μύστακας, που ύστερα από την βαριά ήττα με 2-6 από το Ατσάλι Αρχοντικών θα κυνηγήσει τη νίκη στον αυριανό αγώνα. Ο Πόντος Κομοτηνής
«έρχεται» και αυτός από εξάρα, στην έδρα του Αγιοχωρίου (6-1), και με μόλις έναν βαθμό βρίσκεται στην προτελευταία θέση.
 
Πολύ ενδιαφέρουσα αναμένεται η αναμέτρηση ανάμεσα στον ΑΟ Φιλία και τον ΑΟ Φαναρίου. Η Φιλία προέρχεται από την ήττα με 3-1 κόντρα στον Ηρακλή Σαπών ενώ το Φανάρι προσπέρασε εύκολα το εμπόδιο των Ελπίδων και πλέον βρίσκεται στην 8η θέση με 13 βαθμούς έναντι 10 που έχει η Φιλία.
 
Τέλος το Αγιοχώρι με ανεβασμένο το ηθικό μετά το ηχηρό 6-1 κόντρα στον Πόντο Κομοτηνής θα αναμετρηθεί με τον Αετό Μίσχου που όπως είπαμε παραπάνω δεν αγωνίστηκε κόντρα στην ΠΑΕ Ποντίων. 

Αναλυτικά η 10η αγωνιστική με τους διαιτητές των αγώνων:

Ηρακλής Σαπών-ΠΑΕ Ποντίων: Δεν έγινε ορισμός διαιτητών
Αετός Μίσχου-ΑΣ Αγιοχωρίου: Χαμαλίδης, Γαρδικιώτης, Κελεδίδης
ΑΟ Φιλία Κομοτηνής-ΑΟ Φαναρίου: Χαρίτσης, Ευγενίδου, Κοτσαρίδης
Πόντος Κομοτηνής-ΑΟ Μύστακας: Πανταζής, Δανδανίδης, Κατσιγιάννης
Ελπίδες Κομοτηνής-Βιστωνίδα Κοπτερού: Λαπάτας, Καρακασίδης, Δόδογλου
Νέα Δόξα Υφαντών-Ένωση Ασωμάτων: Παπαγεωργίου, Γκιόσης, Παναγιωτίδης
ΑΕ Κομοτηνής-ΑΠΣ Πανθρακικός: Χούσκογλου, Σιουμπάρας, Γεωργιάδης
Ρεπό: Ατσάλι Αρχοντικών

google-news Ακολουθήστε το paratiritis-news.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.