10η αγωνιστικη A2 ερασιτεχνικης κατηγοριας

Tο ντέρμπι Ένωση Ασωμάτων – ΑΕ Κομοτηνής μονοπωλεί το ενδιαφέρον

Το Σαββατοκύριακο σε δύο δόσεις θα πραγματοποιηθεί η 10η αγωνιστική της Α1 ερασιτεχνικής κατηγορίας.
Το Σάββατο στο γήπεδο της Εκτενεπόλ ο Πόντος Κομοτηνής θα αναζητήσει τη νίκη, που έχει στερηθεί εδώ και 4 αγωνιστικές, απέναντι στο Αγιοχώρι που και αυτό, από την πλευρά του, θέλει το θετικό αποτέλεσμα για να ξεφύγει από τα τελευταία στρώματα της βαθμολογίας.
 
Στο γήπεδο της η Δόξα Γρατινής, λογικά βάσει δυναμικότητας, δεν θα δυσκολευτεί απέναντι στον προτελευταίο του βαθμολογικού πίνακα  ΑΟ Μύστακα.
 
Ενδιαφέρον παιχνίδι αναμένεται να γίνει στο γήπεδο της Στρύμης όπου ο τυπικά γηπεδούχος  ΑΟ Φαναρίου θα υποδεχτεί τον Αλανότοπο που υπολείπεται του αντιπάλου του 2 βαθμούς.
 
Το μενού της Κυριακής περιλαμβάνει το μεγάλο ντέρμπι μεταξύ της  πρωτοπόρου Ένωσης Ασωμάτων  και  της δεύτερης στη βαθμολογία ΑΕ Κομοτηνής. Οι πρωτοπόροι της βαθμολογίας θα αναζητήσουν τη νίκη που θα τους απομακρύνει περισσότερο από έναν από τους διώκτες της στον βαθμολογικά πίνακα. Στην άλλη πλευρά, η ΑΕ Κομοτηνής προέρχεται από ισοπαλία στην έδρα της την προηγούμενη αγωνιστική και το μόνο που σκέπτονται για αυτό το παιχνίδι  είναι ένα θετικό αποτέλεσμα.
 
Στο Κοπτερό θα γίνει το γειτονικό ντέρμπι μεταξύ της Βιστωνίδας και του Μέγα Αλέξανδρου Ιάσμου δύο ομάδων
Που έχουν έναν βαθμό διαφορά και παλεύουν να μπουν στην εξάδα. Οι δύο ομάδες προέρχονται από δύο εντυπωσιακές επικρατήσεις την προηγούμενη αγωνιστική με 1-6 η Βιστωνίδα τον Μύστακα και 8-0 ο Μέγας την ΠΑΕ Ποντίων. Βάσει αυτών, αναμένεται να γίνει ωραίο παιχνίδι με πλούσιο θέαμα.
 
Τέλος, στο γήπεδο της ΕΠΣ όπισθεν του ραδιοφωνικό σταθμού η ουραγός ΠΑΕ Ποντίων θα αναζητήσει το θετικό αποτέλεσμα για να «ανασάνει» βαθμολογικά απέναντι στα Παγούρια που είναι σε αγωνιστική άνοδο και αήττητη για τρείς αγωνιστικές. 

Αναλυτικά το πρόγραμμα της  10ης αγωνιστικής  και οι διαιτητές

Σάββατο 5 Δεκεμβρίου, ώρα: 15:00 μ.μ.
 
Πόντος Κομοτηνής –  ΑΣ Αγιοχωρίου – Χαμαλίδης, Κορομπέλης, Παντικίδης
Δόξα Γρατινής – ΑΟ Μύστακας – Χαρίτσης, Κοτσαρίδης, Δάρας
ΑΟ Φαναρίου – ΑΣ Αλανότοπος – Ρόιδος, Γιασάρης, Ντοσίδης
 
Κυριακή 6 Δεκεμβρίου, ώρα: 11:00 π.μ.
 
Βιστωνίδα Κοπτερού – Μέγας Αλέξανδρος Ιάσμου – Κουμπαράκης, Χούσκογλου, Μπαλάφας
Ένωση Ασωμάτων – ΑΕ Κομοτηνής – Τσιαβδαρίδης, Δημητριάδης, Γκιόσης
ΠΑΕ Ποντίων – Αναγέννηση Παγουρίων – Μωραΐτης, Μπερμπέρ, Καραγεωργίου

google-news Ακολουθήστε το paratiritis-news.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.