10η αγωνιστικη Α΄ ΕΠΣ Θρακης

Κρίσιμα τεστ για τους πρωτοπόρους!

Το Σάββατο 9 Δεκεμβρίου θα πραγματοποιηθεί η 10η αγωνιστική της Α' ΕΠΣ Θράκης με αναμετρήσεις που παρουσιάζουν ιδιαίτερο βαθμολογικό ενδιαφέρον.
 
Ξεκίνημα με την πρωτοπόρο του βαθμολογικού πίνακα, Δόξα Γρατινής, που υποδέχεται την μαχητική Ελπίδα Σαπών σ’ ένα πολύ ενδιαφέρον παιχνίδι ανάμεσα σε δύο πολύ δυνατές ομάδες. Η Δόξα προέρχεται από την εκτός έδρας νίκη με 2-3 κόντρα στον ΠΑΟΚ Κομοτηνής, ενώ η Ελπίδα από την εντός έδρας επικράτηση με 2-1 επί της Αναγέννησης Παγουρίων.
 
Ο δεύτερος πλέον ΠΑΟΚ Κοσμίου μετά την μεγάλη νίκη με 1-0 επί του Ιάσμου θα αγωνιστεί στην έδρα του πολύ δυνατού Σπάρτακου Αγίων Θεοδώρων που μετά το διπλό στη Μεσσούνη με 0-2 θέλει να δώσει συνέχεια στα θετικά αποτελέσματα.
 
Μετά την ήττα με 1-0 από τον ΠΑΟΚ ο Μέγας Αλέξανδρος βρίσκεται στην 3η θέση και πλέον η νίκη στο σημερινό παιχνίδι με την Αναγέννηση Παγουρίων αποτελεί μονόδρομο αν θέλει να διατηρηθεί σε κοντινή απόσταση με την κορυφή.
 
Στο γήπεδο του Σώστη η τοπική Δόξα υποδέχεται τον ΠΑΟΚ Κομοτηνής σ’ ένα κομβικό παιχνίδι και για τις δύο ομάδες προέρχονται από ήττες καθώς από τη μια η Δόξα ηττήθηκε την προηγούμενη αγωνιστική με 1-0 από τον Ορφέα Στρύμης, ενώ ο ΠΑΟΚ με 2-3 από τη Γρατινή.
 
Μετά τη σπουδαία νίκη με 2-4 επί του Κομψάτου Πολυάνθου ο Ορφέας Ξυλαγανής υποδέχεται την Μεσσούνη που έχει μείνει αρκετά πίσω βαθμολογικά μετά και τη νέα της ήττα από τον Σπάρτακο εντός έδρας με 0-2.
 
Τέλος στο γήπεδο Πολυάνθου ο Πολύανθος αντιμετωπίζει τον “ανεβασμένο” Ορφέα Στρύμης σ΄ένα παιχνίδι που και οι δύο ομάδες θα αγωνιστούν για ένα αποτέλεσμα.
 

Αναλυτικά το πρόγραμμα της 10ης αγωνιστικής και οι διαιτητές:

 
Κομψάτος Πολύανθου – Ορφέας Στρύμης: Μωραΐτης, Δημητριάδης, Ντελής
Δόξα Σώστη – ΠΑΟΚ Κομοτηνής: Χαρίτσης, Κοτσαρίδης, Γεωργιάδης
Ορφέας Ξυλαγανής – Μεσσούνη: Μπαλάφας, Γιασάρης, Τσιλφίδου
Δόξα Γρατινής – Ελπίς Σαπών: Δρακίδης, Γκιόσης, Καραγιάννης
Σπάρτακος Αγίων Θεοδώρων – ΠΑΟΚ Κοσμίου: Παπαγεωργίου, Καρακασίδης, Γαρδικιώτης
Αναγέννηση Παγουρίων – Μέγας Αλέξανδρος Ιάσμου: Χαμαλίδης, Βασιλείου, Μαντζαβέλας
 
 

google-news Ακολουθήστε το paratiritis-news.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.