Απαξιωση απο προθεση βλεπει στην Ξυλαγανη ο Π. Βουτσας

«Η Δημοτική Αρχή έχει χάσει τελείως την επαφή με τους δημότες της περιοχής μας» σύμφωνα με τον πρόεδρο της Κοινότητας Ξυλαγανής

Ευθεία επίθεση προς τον Δήμαρχο Μαρωνείας Σαπών κ. Ντίνο Χαριτόπουλο, κατηγορώντας τον ότι οδηγεί στην πλήρη απαξίωση της περιοχής της Ξυλαγανής, εξαπέλυσε ο Πρόεδρος της Κοινότητας Ξυλαγανής κ. Παναγιώτης Βουτσάς.

Μάλιστα μιλά για προνομιακή μεταχείριση οικισμών «της επιρροής του», με πλήρη εγκατάλειψη της αγροτικής οδοποιίας με αποτέλεσμα οι αγρότες να μην μπορούν να μεταβούν στην εργασία τους.

Μάλιστα, σημειώνει πως την Τρίτη, ημέρα που ο Δήμαρχος βρίσκεται στην Ξυλαγανή, όταν αντιπροσωπεία συγχωριανών του προσπάθησε να συναντήσει το Δήμαρχο, (γιατί όπως σημειώνει η πόρτα για τον Πρόεδρο της Κοινότητας είναι πάντα κλειστή) δεν βρήκαν ούτε τον ίδιο, ούτε κάποιο Αντιδήμαρχο.

Ολόκληρη η ανάρτηση του Προέδρου στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης έχει ως εξής:

«Είναι γεγονός ότι η Δημοτική Αρχή έχει χάσει τελείως την επαφή με τους δημότες της περιοχής μας, με αποτέλεσμα να μην λύνονται θέματα καθημερινότητας τους. Σε πολλά σημεία του οικισμού μας και των γύρω οικισμών έχουν συσσωρευθεί πολλά κομμένα κλαδιά και σκουπίδια, θυμίζοντας σκουπιδότοπο. Εκτός απο το αντιαισθητικό του θέματος, προκύπτει και κίνδυνος ατυχήματος.

 Ο Δήμαρχος μας παρουσίαζε ως επιτυχία του τις πολλές θέσεις με 8μηνη σύμβαση που εξασφάλισε και αυτή την στιγμή εργάζονται, βέβαια δεν μας ενημέρωσε ότι όλοι αυτοί οι εργαζόμενοι θα προορίζονταν για να λύσουν προβλήματα οικισμών της επιρροής του και μόνο.

Αγρότες και κτηνοτρόφοι των οικισμών μας δεν μπορούν να μεταβούν στην εργασία τους λόγω της πολύ άσχημης κατάστασης στην αγροτική οδοποιία της περιοχής μας, που δημιουργήθηκε κυρίως έπειτα από τις βροχοπτώσεις του προηγούμενου μήνα.

Και με έκπληξη διαπίστωσα χθες ότι υλικό, που είναι απαραίτητο στην εργασία της αγροτικής οδοποιίας, που πληρώθηκε για να συλλεχθεί από τον Δήμο μας και βρισκόταν στο αμαξοστάσιο της Ξυλαγανής  φορτωνόταν σε φορτηγά με προορισμό συγκεκριμένη περιοχή του Δήμου μας για ΠΟΛΛΟΣΤΗ και  ΕΠΑΝΑΛΑΜΒΑΝΟΜΜΕΝΗ φορά.

Για να μην παρεξηγηθώ δεν εννοώ να μην πηγαίνει υλικό σε οποιαδήποτε περιοχή του Δήμου, αλλά πρέπει να κρατηθεί μία αναλογική σωστή διανομή και μεταχείριση του υλικού και όχι μεροληπτική προς συγκεκριμένους οικισμούς της επιρροής του Δημάρχου.

Και το αποκορύφωμα της εγκατάλειψης είναι ότι ημέρα Τρίτη που ο Δήμαρχος βρίσκεται στην Ξυλαγανή, αποφάσισαν 3 συγχωριανοί μου ως αντιπροσωπία πολλών Δημοτών του οικισμού να τον επισκεφθούν προκείμενου να του μεταφέρουν  τα πολλά προβλήματα που υπάρχουν, μιας που η πόρτα για τον πρόεδρο του οικισμού είναι κλειστή. Αποτέλεσμα ήταν να μην βρούνε ΚΑΝΕΝΑ, ούτε Δήμαρχο ούτε Αντιδημάρχους.

Πλήρης απαξίωση,  ΝΤΡΟΠΗ»

google-news Ακολουθήστε το paratiritis-news.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.