Παρεμποριο και εμβληματικα εργα στη τηλεδιασκεψη Καλαφατη- Περιφερειας ΑΜΘ

Συμμετείχαν ο Περιφερειάρχης και οι χωρικοί Αντιπεριφερειάρχες

Το θέμα της πάταξης του παρεμπορίου στη Ροδόπη και τις επιπλέον δράσεις που πρέπει να γίνουν για αυτό, έθιξε στην τηλεδιάσκεψη που πραγματοποιήθηκε μεταξύ του Περιφερειάρχη ΑΜΘ κ. Χρήστου Μέτιου και των χωρικών Αντιπεριφερειαρχών με τον Υφυπουργό Εσωτερικών κ. Σταύρο Καλαφάτη ο Αντιπεριφερειάρχης Ροδόπης κ. Νίκος Τσαλικίδης.

Κατά τη διάρκεια της συνάντησης, συζητήθηκαν τα σημαντικά έργα που θέλει να κάνει η διοίκηση στην Περιφέρεια ΑΜΘ, με τον κ. Μέτιο να επικεντρώνεται στα εμβληματικά έργα, τα οποία περιλαμβάνονται στο σχέδιο τους και παρουσιάστηκαν πιο πρόσφατα στον απολογισμό που έκανε για το 2020.

Από την πλευρά του ο κ. Τσαλικίδης έθεσε ειδικά για την περιοχή μας, το θέμα τόσο των επιχειρήσεων που φεύγουν στην γειτονική Βουλγαρία, το παρεμπόριο, αλλά και την ανάγκη μείωσης του φόρου κατανάλωσης στα καύσιμα, κάτι το οποίο ο υφυπουργός είδε πολύ θετικά.

Για αυτό και θα γίνει ξανά επαφή στο μέλλον, με την προοπτική και της λειτουργίας του μόνιμου σταθμού ελέγχων στη συνοριακή διέλευση της Νυμφαίας, για την αντιμετώπιση του παραεμπορίου.

google-news Ακολουθήστε το paratiritis-news.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.