Μεχρι 1 Μαρτιου οι αιτησεις για 50 θεσεις με 8μηνα στον ΟΠΕΚΕΠΕ

Πέντε θέσεις για τα παραρτήματα σε Αλεξανδρούπολη, Δράμα και Καβάλα

Την προθεσμία υποβολής αίτησης και δικαιολογητικών για την πρόσληψη πενήντα ατόμων με σύμβαση εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου, οκτώ μηνών, γνωστοποίησε ο ΟΠΕΚΕΠΕ.

Να θυμίσουμε ότι από την κατανομή προβλέπεται η στελέχωση θέσεων και στις Περιφερειακές Διευθύνσεις του Οργανισμού σε Αλεξανδρούπολη, Δράμα και Καβάλα. Συγκεκριμένα προβλέπεται για την Αλεξανδρούπολη η πλήρωση μιας θέσεις ειδικότητας ΠΕ Γεωπόνων και μιας θέσης ειδικότητας ΠΕ Κτηνιάτρων, για τη Δράμα η πλήρωση μιας θέσης ειδικότητας ΠΕ Γεωπόνων και μιας θέσης ειδικότητας ΠΕ Κτηνιάτρων και για την Καβάλα η πλήρωση μιας θέσης ειδικότητας ΠΕ Κτηνιάτρων.

Η προθεσμία υποβολής ολοκληρώνεται τη Δευτέρα 1 Μαρτίου.

Υποβολή αιτήσεων συμμετοχής

Οι ενδιαφερόμενοι καλούνται να συμπληρώσουν την αίτηση με κωδικό ΕΝΤΥΠΟ ΑΣΕΠ ΣΟΧ.6 και να την υποβάλουν αποκλειστικά ταχυδρομικά με συστημένη επιστολή, στην ακόλουθη διεύθυνση: ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΣ ΠΛΗΡΩΜΩΝ ΚΑΙ ΕΛΕΓΧΟΥ ΚΟΙΝΟΤΙΚΩΝ ΕΝΙΣΧΥΣΕΩΝ ΠΡΟΣΑΝΑΤΟΛΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΕΓΓΥΗΣΕΩΝ (Ο.Π.Ε.Κ.Ε.Π.Ε.), Δομοκού 5, Τ.Κ. 10445 – Αθήνα, απευθύνοντάς την στη Δ/νση Διοικητικής & Οικονομικής Υποστήριξης, Τμήμα Διαχείρισης Προσωπικού, υπόψη κας Ε. Καρούσου, κας Β. Κάππου και Α. Ροδοπούλου (τηλ. επικοινωνίας: 2108802856, 2108802837 και 2108802374).

Το εμπρόθεσμο των αιτήσεων κρίνεται με βάση την ημερομηνία που φέρει ο φάκελος αποστολής, ο οποίος μετά την αποσφράγισή του επισυνάπτεται στην αίτηση των υποψηφίων.

Info

Ολόκληρη η προκήρυξη βρίσκεται εδώ.

google-news Ακολουθήστε το paratiritis-news.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.