Συντονιστρια σε συνεδριαση του EUA Learning & Teaching Thematic Peer Group η Ζωη Γαβριηλιδου

Απαρατήρητα

Μία από τις τρείς συντονίστριες, η πρώτη από Ελληνικό πανεπιστήμιο, σε συνεδρίαση του EUA (της ένωσης Ευρωπαϊκών Πανεπιστημίων)  Learning & Teaching Thematic Peer Group με θέμα τις εκπαιδευτικές προσεγγίσεις που πορωθούν ισότητα και ένταξη, θα είναι η αντιπρύτανης του ΔΠΘ κ. Ζωή Γαβριηλίδου.
 
Το νέο έκανε γνωστό η Κοσμητόρισσα της Σχολής Κλασικών και Ανθρωπιστικών Σπουδών κ. Πηνελόπη Καμπάκη-Βουγιουκλή στα μέας κοινωνικης δικτύωσης, γράφοντας το εξής:
 
«Θερμά συγχαρητήρια στην αντιπρυτάνισσα του Δημοκρίτειου Πανεπιστημίου Θράκης και πολύ αγαπημένη συνάδελφο και φίλη, καθηγήτρια Ζωή Γαβριηλίδου για την επιλογή  της ως μία από τις τρεις συντονίστριες σε έναν οργανισμό  υψηλού κύρους όπως ο EUA Learning & Teaching Thematic Peer Group session με θέμα “Approaches in learning and teaching to promoting equity and inclusion”, που θα πραγματοποιηθεί στο πλαίσιο του 2021 European Learning & Teaching Forum με τίτλο “Embedding and facilitating sustainability” στις 18-19 Φεβρουαρίου 2021.
 
Το γεγονός προσλαμβάνει έναν  ιδιαίτερο συμβολισμό επειδή για  πρώτη φορά, εκπρόσωπος ελληνικού πανεπιστημίου συμμετέχει σε τέτοια διοργάνωση.  Ακόμη, ο συμβολισμός αφορά  όχι μόνο το Πανεπιστήμιό μας, που με αυτόν τον τρόπο μπαίνει στο προσκήνιο των συζητήσεων στον Ευρωπαϊκό Χώρο Ανώτατης Εκπαίδευσης, αλλά τιμάει το κατασυκοφαντημένο ελληνικό πανεπιστήμιο γενικά!
Σιδηροκέφαλη, Ζωή μου!»
 
Θερμά συγχαρητήρια και από εμάς, και γιατί όχι, και εις ανώτερα.

google-news Ακολουθήστε το paratiritis-news.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.