Συμβουλος Ψηφιακης Πολιτικης και νεων Τεχνολογιων ΑΜΘ ο Μουλταζα Ταρκαν Μουλταζα

Δύο έμμισθους Περιφερειακούς Συμβούλους όρισε ο Περιφερειάρχης Χρήστος Μέτιος

Δύο έμμισθους περιφερειακούς συμβούλους όρισε ο Περιφερειάρχης κ. Χρήστος Μέτιος με απόφασή του, τον κ. Μουλταζά Ταρκάν Μουλταζά από τη Ροδόπη και τον κ. Γρηγόριο Παπαεμμανουήλ από τη Δράμα.
 
Ο κ. Μουλταζά Ταρκάν Μουλταζά, Περιφερειακός Σύμβουλος της ΠΕ Ροδόπης, ορίστηκε σύμβουλος Ψηφιακής Πολιτικής και νέων Τεχνολογιών. Αυτό σημαίνει πως θα έχει την εποπτεία, έλεγχο, επεξεργασία, παρακολούθηση και υλοποίηση δράσεων που άπτονται της ψηφιακής πολιτικής και των νέων τεχνολογιών, με προοπτική την άμεση και αποτελεσματική ενσωμάτωση της ψηφιακής διακυβέρνησης στις υπηρεσίες της ΠΑΜΘ.
 
Ο κ. Γρηγόριος Παπαεμμανουήλ, Περιφερειακός Σύμβουλος της ΠΕ Δράμας, ορίζεται ως σύμβουλος Πολιτισμού με τομείς αρμοδιοτήτων την εποπτεία και παρακολούθηση υλοποίησης των δράσεων Πολιτισμού και Αθλητισμού, καθώς και την επεξεργασία προτάσεων σε συνεργασία με τους αντίστοιχους Χωρικούς Αντιπεριφερειάρχες, φορέων (Δημοκρίτειο Πανεπιστήμιο Θράκης, Υπουργείου Πολιτισμού, όπως π.χ. Αρχαιολογικά, Βυζαντινά μουσεία, Εθνική Πινακοθήκη-Μουσείο Αλεξάνδρου Σούτσου κλπ), Δήμων, Περιφερειών, μουσικών και χορευτικών σχημάτων, πολιτιστικών συλλόγων και ιδιωτών για τη συνδιοργάνωση δράσεων επιστημονικού, εκπαιδευτικού, κοινωνικού, πολιτισμικού, πολιτιστικού και αθλητικού περιεχομένου.
 
Να σημειωθεί πως με την δημοσίευση της απόφασης στην Εφημερίδα της Κυβερνήσεως, καταργείται κάθε προηγούμενη σχετική απόφαση περί «Μεταβίβασης άσκησης αρμοδιοτήτων επί εγγράφων και άλλων πράξεων» του Περιφερειάρχη, σε ορισθέντες έμμισθους Περιφερειακούς Συμβούλους με δικαίωμα αντιμισθίας.

google-news Ακολουθήστε το paratiritis-news.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.