Διακοπη ρευματος στην Κομοτηνη την Κυριακη

Λόγω εργασιών συντήρησης και αναβάθμισης των δικτύων

Ο ΔΕΔΔΗΕ Α.Ε γνωστοποιεί στο κοινό του Νομού Ροδόπης, ότι προκειμένου να εκτελεστούν απαραίτητες εργασίες συντήρησης και αναβάθμισης των δικτύων, θα γίνουν διακοπές ηλεκτρικού ρεύματος όπως παρακάτω:
 
την Κυριακή 24-01-2021,

  1. Από τις 08.00 έως 09.00 στην Κομοτηνή, στις οδούς Σοφούλη, νότιο τμήμα της οδού Μοσκώφ, Αϊδινίου, Σμύρνης, πλατεία Αρχιεπ.Χρυσάνθου, βορειοδυτικό τμήμα της Δημοτικής αγοράς, Φιλικής Εταιρείας, Κολοκοτρώνη, Ιώνων.
  2. Από τις 09.00 έως 10.00 στην Κομοτηνή, στις οδούς Κ.Παλαιολόγου, Όθωνος, Χ.Τρικούπη από Μάνεση προς Δημοτική Αγορά, Ιωαννίνων, νοτιοανατολικό τμήμα της Δημοτικής Αγοράς, Μπιζανίου,Κοραή και Κανάρη.
  3. Από τις 10.00 έως 11.00 στην Κομοτηνή, στις οδούς Αθηνών, Μαυρομιχάλη, Μαρινάκη, Αν.Παπανδρέου, Ανρονίκου από Αν.Παπανδρέου έως Λ.Ηρώων.
  4. Από τις 11.00 έως 12.00 στην Κομοτηνή, στις οδούς Ξενοφώντος, Γραβιάς, Φιλ.Εταιρείας από Κ.Παλαιολόγου έως Ορφέως, Κιλκίς και Ανδρούτσου.
  5. Από τις 12.00 έως 13.00 στην Κομοτηνή, στις οδούς Άρδα, Αγχιάλου από Ανδρονίκου έως Μεσημβρίας, Μαρασλή, Σωζουπόλεως, Αγχιάλου από Λέσχη Αξιωματικών έως Ανδρονίκου.

 
Το ρεύμα θα επανέλθει χωρίς προειδοποίηση ίσως και πριν από την καθορισμένη ώρα. Γι’ αυτό τα δίκτυα και οι εγκαταστάσεις θα πρέπει να θεωρούνται ότι βρίσκονται συνέχεια υπό τάση.
 
Όσοι έχουν ηλεκτρικούς κινητήρες πρέπει, μετά την διακοπή να τους ελέγχουν αν περιστρέφονται όπως πριν. Ο ΔΕΔΔΗΕ Α.Ε συμμερίζεται την ταλαιπωρία του κοινού και ζητά την κατανόησή του.

google-news Ακολουθήστε το paratiritis-news.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.