«Μαθαινοντας να ζουμε με Αγαπη μαζι»

Εκδήλωση του Ιδρύματος Θρακικής Τέχνης και της Ιεράς Μητρόπολης Ξάνθης και Περιθωρίου για τον εορτασμό των Τριών Ιεραρχών

Το Σάββατο 30 Ιανουαρίου 2021, στις 19:00, το Ίδρυμα Θρακικής Τέχνης και η Ιερά Μητρόπολη Ξάνθης και Περιθεωρίου τιμούν την ημέρα του εορτασμού των Αγίων Τριών Ιεραρχών και φιλοξενούν τον Πρωτοπρεσβύτερο π. Αντώνιο Καλιγέρη σε διαδικτυακή ομιλία με τίτλο «Μαθαίνοντας να ζούμε με Αγάπη μαζί».

Όπως αναφέρεται στην σχετική ανακοίνωση «τιμούμε την μνήμη των Αγίων Τριών Ιεραρχών γιατί δεν υπήρξαν μόνο Πατέρες της εκκλησίας, αλλά υπηρέτησαν και τα γράμματα, τονίζοντας την μεγάλη σημασία που έχουν οι σπουδές και η μόρφωση για τους ανθρώπους».

Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί μέσω της διαδικτυακή πλατφόρμας ZOOM και ομιλητής της εκδήλωσης θα είναι ο πρωτοπρεσβύτερος Αντώνιος Καλλιγέρης.
Οι ενδιαφερόμενοι θα πρέπει να στείλουν το Ονοματεπώνυμο, το τηλέφωνο και το e-mail τους στην διεύθυνση [email protected], μέχρι την Πέμπτη 28 Ιανουαρίου στις 11:00 το πρωί.

Την Παρασκευή το πρωί το Ίδρυμα θα αποστείλει στο e-mail όσων δήλωσαν συμμετοχή, τον σύνδεσμο της εκδήλωσης. Απαραίτητη προϋπόθεση για να παρακολουθήσετε την εκδήλωση είναι να έχετε εγκαταστημένη την εφαρμογή ZOOM στο υπολογιστή, στο tablet ή στο κινητό σας τηλέφωνο.

google-news Ακολουθήστε το paratiritis-news.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.