Εκτροπη της κυκλοφοριας στον δρομο προς Πανεπιστημιουπολη

Από το αντίθετο ρεύμα που «μετατρέπεται» σε διπλής κατεύθυνσης η κυκλοφορία μέχρι νεωτέρας

Στην εκτροπή της κυκλοφορίας των οχημάτων στον δρόμο προς την Πανεπιστημιούπολη Κομοτηνής λόγω της καθίζησης του οδοστρώματος που έλαβε χώρα νωρίτερα σήμερα το πρωί, θα προχωρήσει η τροχαία.
 
Στο σημείο της καθίζησης βρίσκονται αυτή την ώρα συνεργεία της ΔΕΥΑ Κομοτηνής, η προϊσταμένη Τεχνικών Υπηρεσιών του Δήμου Κομοτηνής κ. Δέσποινα Πάσσου καθώς και αστυνομία για την αυτοψία του σημείου, ενώ όπως αποφασίστηκε το ρεύμα προς την Πανεπιστημιούπολη θα κλείσει ούτως ώστε τις αμέσως επόμενες ώρες να εξακριβωθούν τα αίτια που οδήγησαν στην καθίζηση του οδοστρώματος.
Το βάθος της τρύπας που άνοιξε είναι αρκετά μεγάλο, με τις αρχές να κλείνουν προληπτικά το ρεύμα τόσο για την διασταύρωση των αιτιών όσο και για την προφύλαξη διερχόμενων οχημάτων στην περίπτωση που υπάρξει περαιτέρω υποχώρηση του οδοστρώματος.
 
Η κυκλοφορία θα διεξάγεται από το αντίθετο ρεύμα, αυτό με κατεύθυνση από την Πανεπιστημιούπολη Κομοτηνής προς το Εμπορικό κέντρο που για το χρονικό διάστημα που θα απαιτηθεί θα «μετατραπεί» σε δρόμο διπλής κατεύθυνσης.
 
 
 

google-news Ακολουθήστε το paratiritis-news.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.