Οι ΔΕΕΠ ΝΔ της ΑΜΘ για την επεκταση του ΚΥΤ στο Φυλακιο Εβρου

«Θα θωρακίσει ακόμα περισσότερο την αποτρεπτική μας δυνατότητα»

Ναι στην επέκταση του ΚΥΤ στο Φυλάκιο Έβρου λένε σε κοινή τους ανακοίνωση οι ΔΕΕΠ της ΝΔ στην ΑΜΘ. Για το θέμα μάλιστα πραγματοποίησαν τηλεδιάσκεψη την Κυριακή 10 Ιανουαρίου, παρουσία του Αναπληρωτή Γραμματέα Οργανωτικού Β. Ελλάδος Κωνσταντίνο Φωτίου και των συντονιστών των οργανώσεων Έβρου- Ροδόπης Δημήτρη Χατζίδη  και Καβάλας – Ξάνθης – Δράμας Γεώργιο Λυπηρίδη. Με το πέρας της τηλεδιάσκεψης εξέδωσαν την κάτωθι ανακοίνωση:

«Η Κυβέρνηση του Πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη από την ανάληψη των καθηκόντων της μέχρι και σήμερα έχει δείξει με κάθε τρόπο την ιδιαίτερη ευαισθησία της για την Περιφέρεια μας σε όλα τα επίπεδα προσπαθώντας με μεγάλη επιτυχία να προσδώσει στην  πατρίδα μας την δυναμική και την προοπτική που της αξίζει μέσω της στήριξης των επενδύσεων για τον τόπο αλλά και του αναπτυξιακού σχεδιασμού που έχει η Κυβέρνηση για το μέλλον της ευρύτερης περιοχής.

Κορωνίδα όλων των προσπαθειών είναι η ορθή, έγκαιρη και αποτελεσματική αντιμετώπιση των κρίσεων σε όλα τα επίπεδα , επιδεικνύοντας πρωτόγνωρη ετοιμότητα στην προάσπιση των εθνικών μας συμφερόντων δίνοντας παράλληλα καθημερινά και μεθοδικά έναν τεράστιο αγώνα ως προς την αποτροπή και την διαχείριση των μεταναστευτικών ροών αλλά και τις διαδικασίες χορήγησης ασύλου στα οποία έχει κάνει άλματα προόδου. 

Σχετικά με το θέμα που έχει ανακύψει με τη δομή́ στο Φυλάκιο Έβρου και έχοντας απόλυτη εμπιστοσύνη στον Πρωθυπουργό Κυριάκο Μητσοτάκη, η πολιτική της Κυβέρνησης μας, με τον ευρύτερο αμυντικό σχεδιασμό που υλοποιείται, δεν θα επιτρέψει σε καμία περίπτωση την μεταβολή στην  πληθυσμιακή σύνθεση της περιοχής και θα θωρακίσει ακόμα περισσότερο την αποτρεπτική μας δυνατότητα απέναντι στους σχεδιασμούς της Άγκυρας».

google-news Ακολουθήστε το paratiritis-news.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.