Στ. Σακελλιων: «Ο Α. Γεωργιαδης παραμενει υπουργος μιας αναισχυντης κυβερνησης»

Για κυνική ομολογία κάνει λόγο το μέλος της ΚΕΑ του ΣΥΡΙΖΑ

Την αντίδραση του κόμματος της αξιωματικής αντιπολίτευσης επέφερε δήλωση του υπουργού Ανάπτυξης κ. Άδωνη Γεωργιάδη σε τηλεοπτικό σταθμό, ο οποίος μεταξύ άλλων είπε «θέλω να είμαι ειλικρινής, ένας από τους λόγους που ελήφθη η απόφαση για την καραντίνα αυτής της εβδομάδος, ήταν το προηγούμενο της Θεσσαλονίκης… Τότε κάποιοι λοιμωξιολόγοι μάς έλεγαν ότι θα έπρεπε να γίνει καραντίνα στη Θεσσαλονίκη πριν την εορτή του Αγίου Δημητρίου. Εμείς από σεβασμό στην παράδοση, στην Ορθοδοξία στην πίστη, δεν βάλαμε καραντίνα πριν τη γιορτή του Αγίου Δημητρίου…».

Σχολιάζοντας τα λεγόμενα του υπουργού, το Μέλος της ΚΕΑ του ΣΥΡΙΖΑ κ. Σταμάτης Σακελλίων έκανε λόγο για κυνική ομολογία.

«O Άδωνις Γεωργιάδης δήλωσε αναίσχυντα σήμερα ότι του Αγίου Δημητρίου αγνόησε η κυβέρνηση τις εισηγήσεις των λοιμωξιολόγων να μπει σε lock down η πόλη πριν την γιορτή» σημείωσε χαρακτηριστικά για να συμπληρώσει: «Αποτέλεσμα; Εκατόμβη θυμάτων στην πόλη. Ένοχη η κυνική κυβέρνηση. Μια κυβέρνηση που κατά παραδοχή κορυφαίου υπουργού της έπαιξε με τις ζωές χιλιάδων ανθρώπων. Και πιστεύει ότι με ένα συγγνώμη λάθος θα ξεπλυθεί το όνειδος».

«Δεν θέλουμε να πιστέψουμε τι θα γινόταν στα “πληρωμένα μέσα” αν την δήλωση αυτή την έκανε υπουργός του ΣΥΡΙΖΑ. Σύσσωμα τα κανάλια θα ζητούσαν την παραίτηση της κυβέρνησης. Αλλά σήμερα δεν τρέχει τίποτε. Ο Άδωνις Γεωργιάδης παραμένει υπουργός μιας αναίσχυντης κυβέρνησης. Όμοιος με τον πρωθυπουργό του. Ο οποίος φέρει ακέραια την ευθύνη για το ότι έγινε στην Θεσσαλονίκη. Η κυνική ομολογία Γεωργιάδη δείχνει τον ποιόν τους» υπογραμμίζει κλείνοντας ο κ. Σακελλίων.

google-news Ακολουθήστε το paratiritis-news.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.