Να «ανοιξει» διαδικτυακα το Μεγαρο Μουσικης Κομοτηνης θελει η ΠΑΜΘ

Με μια μουσική βραδιά αφιερωμένη στους υγειονομικούς της Περιφέρειας

Την υλοποίηση μιας μουσικής βραδιάς σχεδιάζει η Περιφέρεια ΑΜΘ μέσα στο Μέγαρο Μουσικής, αφιερωμένη στους υγειονομικούς της Περιφέρειας, η οποία θα μεταδοθεί ζωντανά και θα δώσει παράλληλα μια νότα αισιοδοξίας ενόψει της νέας χρονιάς.

Η δράση εγκρίθηκε κατά πλειοψηφία από την Οικονομική επιτροπή της Περιφέρειας, και αναμένεται να πραγματοποιηθεί εντός των εορτών, αν φυσικά το επιτρέψουν οι συνθήκες της πανδημίας, μιας και τα δεδομένα αλλάζουν συνεχώς.

Στόχος είναι, όπως αναφέρθηκε, να αφιερωθεί μια βραδιά στους υγειονομικούς της Περιφέρειας ΑΜΘ, οι οποίοι για περίπου ένα χρόνο καταβάλλουν υπεράνθρωπες προσπάθειες για τους ασθενείς covid-19, και ταυτόχρονα να δοθεί και μια νότα αισιοδοξίας στους συμπολίτες μας εν όψει της νέας χρονιάς.

Η δράση σχεδιάζεται να είναι απόλυτα προσαρμοσμένη στα δεδομένα της πανδημίας και στα αυξημένα υγειονομικά μέτρα, για αυτό και θα παρουσιαστεί στους συμπολίτες μας σε live streaming, με τις πόρτες του Πολιτιστικού και Συνεδριακού Κέντρου να είναι κλειστές για το κοινό.

Η δράση αναμένεται να πραγματοποιηθεί μεταξύ Χριστουγέννων και Πρωτοχρονιάς, θα διαρκέσει περίπου 2 ώρες, και θα είναι μια μουσική χριστουγεννιάτικη βραδιά, με ελληνικά και ξένα τραγούδια, και σε αυτή θα συμμετάσχουν περίπου 10 καλλιτέχνες.

google-news Ακολουθήστε το paratiritis-news.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.