Πολος ελξης το, σχεδον, «μαγεμενο» Αλσος της Αγιας Παρασκευης

Ολοκληρώθηκε ο Χριστουγεννιάτικος στολισμός του «μετατρέποντάς το» στον πλέον δημοφιλή προορισμό του Σαββατοκύριακου

Ολοκληρώθηκε κατά τη διάρκεια του Σαββατοκύριακου ο χριστουγεννιάτικος στολισμός του Άλσους της Αγίας Παρασκευής, που συνοδευτικά με τα εορταστικά «χρώματα» που κυριαρχούν στο κέντρο της πόλης, προσφέρουν αν μη τι άλλο μία δόση αισιοδοξίας και χαράς στους πολίτες της Κομοτηνής.

Όπως είχε δηλώσει μιλώντας στο «Ράδιο Παρατηρητής 94fm» την προηγούμενη εβδομάδα η πρόεδρος της ΔΚΕΠΠΑΚ κ. Νατάσα Λιβεριάδου ο στολισμός της πόλης αναμένεται να ολοκληρωθεί με το Άλσος της Αγίας Παρασκευής, όπου τοποθετήθηκε και φωταγωγήθηκε, μεταξύ άλλων, και το δέντρο, η σύνθεση από δέντρα για να είμαστε ακριβείς, στο κέντρο του.

Μεταξύ άλλων, καθώς πέραν αυτού, ξωτικά, άγγελοι, σπιτάκια, κουτάκια δώρου, αλλά και πολύχρωμα φώτα στα δέντρα του Άλσους έδωσαν άλλη εικόνα στο κεντρικό άλσος της πόλης μας, το οποίο φέτος μπορεί να μην «μαγεύτηκε», δεδομένων των συνθηκών, αλλά απέκτησε λίγη από την μαγεία των Χριστουγέννων.

Και φυσικά οι πολίτες της Κομοτηνής καλοδέχτηκαν την «μεταμόρφωση» του καθιστώντας το πάρκο τον πιο δημοφιλή προορισμό κατά την διάρκεια του Σαββατοκύριακου, κάνοντας τη βόλτα τους και φωτογραφιζόμενοι εντός και δίπλα σε κάποια από τα στολίδια, με το δέντρο να έχει την τιμητική του.

Αντίστοιχη βέβαια και η εικόνα στην κεντρική πλατεία της Κομοτηνής η οποία επίσης «φόρεσε» τα γιορτινά της, αποκτώντας πολύχρωμους φωτισμούς, την «παραδοσιακή» φάτνη και διάφορα στολίδια που μας βάζουν στο κλίμα των ημερών.

google-news Ακολουθήστε το paratiritis-news.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.