Cosmopolis: Τα διαφημιστικα banners του φεστιβαλ απεκτησαν δευτερη «ζωη»!

CosmoUpCycle: Ανακαλύψτε όλη την γκάμα των συλλεκτικών χρηστικών αντικειμένων που «γεννήθηκαν» από την ανακύκλωση διαφημιστικού υλικού

Μπορεί η τρίτη ενότητα CosmoClassical του φετινού Cosmopolis να ακυρώθηκε λόγω της πανδημίας του κορονοϊού, ωστόσο οι καινοτόμες δράσεις και οι πρωτοβουλίες του φεστιβάλ συνεχίζονται και «εκτός σκηνής» με την τελευταία από αυτές να «ακούει» στο όνομα «CosmoUpCycle»!

Με κεντρικό σύνθημα «Επαναχρησιμοποιώ. Προστατεύω το περιβάλλον», η διοργάνωση «πήρε» τα χρησιμοποιημένα banners που το περασμένο καλοκαίρι διαφήμιζαν στους κεντρικούς δρόμους της πόλης τις εκδηλώσεις και από την πρώτη ύλη, τον μουσαμά, δημιούργησε μία σειρά από χρηστικά αντικείμενα που φέρουν την υπογραφή «Cosmopolis».

Τα ιδιαίτερα καλαίσθητα καθημερινά αξεσουάρ διατίθενται ηλεκτρονικά από το νέο e-shop του Cosmopolis που βρίσκεται ήδη στον «αέρα» και περιλαμβάνουν τσαντάκια ώμου [Messenger Bags], τσάντες χειρός [Handbags], νεσεσέρ [Purses] και καπνοθήκες [Tobacco Cases] σε μεγάλη ποικιλία χρωματικών παραλλαγών.

Αξίζει να σημειωθεί ότι το κάθε προϊόν είναι μοναδικό, αφού προέρχεται από διαφορετικό κομμάτι καμβά.

Σύμφωνα με την ανακοίνωση της διοργάνωσης, η πρωτοβουλία CosmoUpCycle στοχεύει στην αναγνώριση του Cosmopolis ως «πράσινο φεστιβάλ οικολογικής συνείδησης».


Πηγή: kavalapost.gr

google-news Ακολουθήστε το paratiritis-news.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.