Διαμαρτυριες για την επιβολη προστιμου 3.000 ευρω στον Προεδρο του Αγροτικου Συλλογου Τριγωνου

«Να ακυρωθεί το πρόστιμο της ντροπής» ζητά σε ανακοίνωση συμπαράστασης η ΕΝΙΔΥΚ

Κύμα αντιδράσεων ξεσήκωσε η επιβολή προστίμου 3.000 ευρώ στον πρόεδρο του αγροτικού Συλλόγου Τριγώνου Έβρου για διοργάνωση συγκέντρωσης διαμαρτυρίας που πραγματοποιήθηκε ενάντια στο κλείσιμο του υποκαταστήματος της τράπεζας Πειραιώς στα Δίκαια. Αξίζει να σημειωθεί ότι η συγκέντρωση είχε συμβολικό χαρακτήρα αφού έλαβαν μέρος ελάχιστα μέλη του Συλλόγου και πραγματοποιήθηκε με όλα τα προβλεπόμενα μέτρα προστασίας (αποστάσεις, μάσκες κλπ.).

Ανακοίνωση συμπαράστασης στον Αγροτικό Σύλλογο Τριγώνου εξέδωσε η Ένωση Ιδιωτικών Υπαλλήλων Κομοτηνής, η οποία καταγγέλλει ως απαράδεκτη την απόφαση να επιβληθεί στον Πρόεδρο του Αγροτικού Συλλόγου Τριγώνου  το εξοντωτικό πρόστιμο χαρακτηρίζοντάς το εξοντωτικό.

Σύμφωνα με την ΕΝΙΔΥΚ «είναι καθαρό πως δεν υπήρχε κανένας υγειονομικός λόγος για την επιβολή του προστίμου και στόχος είναι η φίμωση και η τρομοκρατία, το χτύπημα της συνδικαλιστικής δράσης. Έρχεται σε μια περίοδο έντασης του κυβερνητικού αυταρχισμού και των απαγορεύσεων, αλλά και όξυνσης των προβλημάτων του λαού».

«Ενώνουμε τη φωνή μας, εκφράζουμε την αλληλεγγύη μας και δηλώνουμε ότι δεν τρομοκρατούμαστε, ότι η πάλη του λαού τηρώντας όλα τα μέτρα για την προστασία της υγείας δεν μπορεί να σταματήσει και δε θα σταματήσει. Απαιτούμε να ακυρωθεί το πρόστιμο που επιβλήθηκε στον πρόεδρο του Αγροτικού Συλλόγου Τριγώνου από το Αστυνομικό τμήμα Δικαίων. Απαιτούμε από την κυβέρνηση να σταματήσει τη δίωξη της συνδικαλιστικής δράσης. ΕΡΓΑΤΙΑ, ΑΓΡΟΤΙΑ, ΜΙΑ ΦΩΝΗ ΚΑΙ ΜΙΑ ΓΡΟΘΙΑ» καταλήγει η ανακοίνωση συμπαράστασης της ΕΝΙΔΥΚ.

google-news Ακολουθήστε το paratiritis-news.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.