Μπαλωνουμε τωρα, και αμα γινει η γεφυρα βλεπουμε…

Απαρατήρητα

Η πεσμένη γέφυρα της Καβάλας, ήρθε ξανά στο προσκήνιο τις τελευταίες ημέρες, εξαιτίας της σύγκρουσης μεταξύ ΝΔ και ΣΥΡΙΖΑ στην περιοχή, για το ποιος φταίει που δεν έχει γίνει τίποτα για την επισκευή της.

Και ενώ το σήριαλ συνεχίζεται, με παρέμβαση και από τον Περιφερειάρχη κ. Χρήστο Μέτιο για το θέμα, ο Δήμος Καβάλας είδε και απόειδε, και προχωρά στη διαπλάτυνση τμήματος της οδού Αμερικανικού Ερυθρού Σταυρού, στο ύψος του παλιού νοσοκομείου, για να διευκολύνει την κυκλοφορία στην περιοχή.

Το έργο, αρχικού προϋπολογισμού 247.000 ευρώ, το οποίο θα ξεκινήσει το προσεχές διάστημα και θα ολοκληρωθεί μέσα σε 120 ημέρες, αναμένεται να συμβάλλει στη διευκόλυνση της κυκλοφορίας των οχημάτων και την ομαλοποίηση της υφιστάμενης κατάστασης.

Βέβαια στην ομαλοποίηση της κατάστασης θα συνέβαλε και η επισκευή της γέφυρας, αλλά η διοίκηση του Δήμου Καβάλας φαίνεται πως ορθά δεν μπορεί να περιμένει, γιατί με τους ρυθμούς που γίνονται οι κινήσεις, την γέφυρα θα την παραλάβει η επόμενη διοίκηση (για να μην σας πούμε η μεθεπόμενη). Δεν βαριέσαι, σε δουλειά να βρισκόμαστε…

google-news Ακολουθήστε το paratiritis-news.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.