Μια διαφορετικη Black Friday για τα αδεσποτα της Κομοτηνης

Απαρατήρητα

Μία διαφορετική πρωτοβουλία στο πλαίσιο της Black Friday έλαβε ο Κτηνίατρος Θάνος Καραγιώργης καλώντας μας ο καθένας από την δική του μεριά να δώσουμε λίγη παραπάνω χαρά στα αδέσποτα ζώα της περιοχής μας.

Ειδικότερα όπως ανακοίνωσε και κατόπιν επικοινωνίας με την ιδιαίτερα δραστήρια στο ζήτημα της προστασίας των αδέσποτων συμπολίτισσά μας κ. Μαρίας Καδρούδη, το Κτηνιατρικό κέντρο “Vet For Pet” από την προσεχή Δευτέρα 23 Νοεμβρίου έως και το Σάββατο 28 Νοεμβρίου, θα προσφέρει το 10% κάθε αγοράς που γίνεται από το τμήμα του pet shop του στα ζωάκια που φροντίζουν οι ομάδες “Karamells Cats” και «Αδέσποτα Ξυλαγανής – Μαρώνειας».

Μία πολύ όμορφη πρωτοβουλία για την ενίσχυση του έργου δύο ομάδων που αποδεδειγμένα προσφέρουν πολλά για την «καταπολέμηση» ενός εκ των κυριότερων προβλημάτων της δικής μας καθημερινότητας.

Και μάλιστα μία πρωτοβουλία win win δεδομένου ότι αγοράζοντας ένα μικρό «δωράκι» για το δικό σας ζωάκι προσφέρεται παράλληλα και σε όσα πλάσματα δεν έχουν – προς το παρόν μόνο ελπίζουμε – το δικό τους σπίτι.

Μάθετε περισσότερα στην επίσημη σελίδα του κέντρου στο Facebook. Ν.Β.

Φωτογραφία: Nikoletta Thess

google-news Ακολουθήστε το paratiritis-news.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.