Στον αερα το Κυπελλο Ελλαδας

Γίνονται σκέψεις για διεξαγωγή του θεσμού μόνο με ομάδες της Super League, στέλνοντας στον κάλαθο των αχρήστων την πρόκριση του Πανθρακικού στην Γ΄ φάση

Θολό παραμένει το τοπίο σχετικά με τη διεξαγωγή του φετινού Κυπέλλου Ελλάδας.

Η απουσία αγωνιστικής δραστηριότητας στην Super League 2 και την Football League φέρνει εμπόδια στην ομαλή διεξαγωγή της διοργάνωσης.

Και αυτό γιατί αν δεν ολοκληρωθεί σύντομα η καραντίνα στις μικρότερες κατηγορίες του ελληνικού ποδοσφαίρου, δεν θα υπάρχουν διαθέσιμες ημερομηνίες για τα παιχνίδια του Κυπέλλου.

Σύμφωνα με την Sportday, υπάρχει ένα σενάριο που θέλει τη διοργάνωση να διεξάγεται φέτος μόνο με ομάδες της Super League, που συνεχίζουν κανονικά την αγωνιστική δράση. Αν γίνει αυτό πραγματικότητα οδηγείται στον κάλαθο των αχρήστων η μεγάλη πρόκριση του Πανθρακικού επί της FC Σερρών την Τέταρτη 28 Οκτωβρίου ενώ την άλλη μέρα μάλιστα εξασφάλισε την πρόκριση άνευ αγώνα στην τρίτη φάση του θεσμού.

Σε περίπτωση, πάντως, που η διοργάνωση ακυρωθεί, θα δημιουργηθεί «τρύπα» 1,5 εκατ. ευρώ στα ταμεία της ομοσπονδίας, καθώς τόσα εισέπραξε πέρυσι από τηλεοπτικά δικαιώματα και άλλα έσοδα.

google-news Ακολουθήστε το paratiritis-news.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.