Τον αποκλεισμο του απο την καταθεση στεφανων καταγγελλει ο Προεδρος της Κοινοτητας Ξυλαγανης

Π. Βουτσάς: «Όλοι γνωρίζουν πλέον την κρυφή πρόθεση του Δημάρχου για την υποβάθμιση και απαξίωση της περιοχής μας»

Τον αποκλεισμό του από την κατάθεση στεφάνων για την επέτειο της 28ης Οκτωβρίου καταγγέλλει ο πρόεδρος της Κοινότητας Ξυλαγανής κ. Παναγιώτης Βουτσάς, δείχνοντας ως υπεύθυνο τον Δήμαρχος Μαρωνείας-Σαπών.

Σε γραπτή του δήλωση ο ίδιος επισημαίνει αναλυτικά:

«Σε κίνηση μικροπρέπειας προέβη ανήμερα της Εθνικής μας Εορτής της 28ης Οκτωβρίου ο Δήμαρχος Μαρωνείας Σαπών.

Με μία κίνηση μεγάλου αρνητικού συμβολισμού, μου αφαίρεσε (την τελευταία στιγμή μάλιστα) το δικαίωμα ως Προέδρου της Ξυλαγανής να καταθέσω στεφάνι στην τελετή, τιμώντας με τον αυτόν τον τρόπο τους νεκρούς ήρωες μας και τους αγώνες των προγόνων μας, εκπροσωπώντας με τον θεσμικό ρόλο που κατέχω όλους τους κατοίκους της περιοχής μας. Η κατάθεση στεφάνου προς τιμή των Αναπήρων και Θυμάτων πολέμου στο μνημείο πεσόντων συγχωριανών μου που βρίσκεται στην πλατεία Ξυλαγανής, γινόταν από όλους τους προκατόχους μου τις τελευταίες δεκαετίες και την έχουν σεβαστεί και τιμήσει όλες οι Δημοτικές Αρχές που περάσανε, όπως το επιβάλλει άλλωστε η εθιμοτυπική διαδικασία.

Όλοι γνωρίζουν πλέον την κρυφή πρόθεση του Δημάρχου για την υποβάθμιση και απαξίωση της περιοχής μας. Σήμερα όμως με την πρωτόγνωρη αυτή κίνησή του, το δηλώνει και επίσημα. Μετά την υποβάθμιση έρχεται και η υποτίμηση.

Κύριε Δήμαρχε θα ήθελα να σας μεταφέρω ότι τέτοιες κινήσεις δεν είναι αποδεκτές από τους συγχωριανούς μου, και να σας μεταφέρω ένα μήνυμα που λαμβάνω από τους ίδιους έπειτα από το γεγονός:

“Ο,ΤΙ ΣΠΕΡΝΕΙΣ ΘΕΡΙΖΕΙΣ”».

 

google-news Ακολουθήστε το paratiritis-news.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.