Στην Ημερα Ιατρειων Πονου και Παρηγορικης Φροντιδας 2020 συμμετεχει το Ιατρειο Πονου του Νοσοκομειου Κομοτηνης

Θα λειτουργήσει με διευρυμένο ωράριο την Τρίτη 10 Νοεμβρίου

Στην Ημέρα Ιατρείων Πόνου και Παρηγορικής Φροντίδας 2020, θα συμμετέχει ξανά την Τρίτη 10 Νοεμβρίου 2020 το Ιατρείο Πόνου του Γενικού Νοσοκομείου Κομοτηνής.

Η Ημέρα Ι.Π.&Π.Φ. διοργανώνεται για 4η χρονιά από την Ελληνική Εταιρία Θεραπείας Πόνου και Παρηγορικής Φροντίδας (ΠΑΡΗ.ΣΥ.Α). Η Γιορτή αυτή έχει πλέον καθιερωθεί και αποδίδει καρπούς. Την αγκαλιάζει η ελληνική κοινωνία επειδή είναι σημαντική κι επειδή η ενίσχυση της λειτουργίας των Ιατρείων Πόνου & Παρηγορικής Φροντίδας είναι ανάγκη και δικαίωμα όλων.

Στην πόλη μας, το Ιατρείο Πόνου στελεχώνεται από τους Ειδικούς Αναισθησιολόγους – Αλγολόγους: Μπουλέντ Κιαμήλογλου και Φανή Αραμπατζίδου.

Το Ιατρείο θα είναι ανοιχτό σε διευρυμένο ωράριο 10:00 με 18:00 την Τρίτη 10 Νοεμβρίου 2020, όπως και όλα τα Ι.Π&Π.Φ. της Ελλάδας.

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επικοινωνήσουν στο τηλέφωνο 2531 351 129, κατά τις εργάσιμες ημέρες και ώρες, ή στο [email protected].

Υπενθυμίζεται ότι η χρήση απλής μάσκας στο Σισμανόγλειο Γενικό Νοσοκομείο Κομοτηνής είναι υποχρεωτική για όλους.

Λόγω της πανδημίας COVID-19 και για την αποφυγή συνωστισμού στο Ιατρείο Πόνου, είναι δυνατόν να παρασχεθεί και συμβουλευτική μέσω τηλεφώνου.

google-news Ακολουθήστε το paratiritis-news.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.