Ωρα κυπελλου Ελλαδος για τον Πανθρακικο

Υποδέχεται την Τετάρτη στις 14.45 την FC Serres 1800

Λίγο πριν συμπληρωθούν 4 χρόνια από την τελευταία εμφάνιση του Πανθρακικού στο κύπελλο Ελλάδος, έρχεται η ώρα της επιστροφής. Συγκεκριμένα την Τετάρτη στις 14.45 στο ΔΑΚ Κομοτηνής ο Πανθρακικός υποδέχεται την FC Serres 1800 ή πιο παραδοσιακά Ανατολή Σερρών.

Η ομάδα του Νίκου Μπαχαρίδη θέλει τη νίκη-πρόκριση στο θεσμό, ώστε να φτάσει όσο το δυνατόν πιο μακριά ενώ από την άλλη οι Σερραίοι διαθέτουν ποιότητα και εμπειρία και αυτό θέλουν να το βγάλουν στο γήπεδο.

Αξίζει να σημειωθεί πως και οι δύο ομάδες προέρχονται από Σαββατοκύριακο ξεκούρασης καθώς αναβλήθηκαν οι αγωνιστικές τόσο στην Α΄ ΕΠΣ Θράκης όσο και στην ΕΠΣ Σερρών λόγω του επιβαρυμένου υγειονομικά φορτίου που υπάρχει στον νομό Σερρών.

Στο ματς του Πανθρακικού με την Ανατολή Σερρών που θα γίνει στο ΔΑΚ Κομοτηνής, ορίστηκε ο Περικλής Παρχαρίδης της ΕΠΣ Δράμας με βοηθούς τον Παναγιώτη Τερζόπουλο(Έβρου) και Διαμαντή Αλμπάντη(Μακεδονίας).

Αξίζει να σημειωθεί πως ο Παρατηρητής του αγώνα κ. Κιοτζένης ήταν ο Διαιτητής της αναμέτρησης του Πανθρακικού με τον Ατρόμητο στην τελευταία εμφάνιση των «Πρασίνων» στο κύπελλο Ελλάδος

 

google-news Ακολουθήστε το paratiritis-news.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.