4.500 δικαιουχοι του ΤΕΒΑ στη Ροδοπη ελαβαν προιοντα

Γ. Μουρτίδης: «Ο Δήμος Κομοτηνής καταβάλει κάθε δυνατή προσπάθεια για να βρίσκεται στο πλευρό των δημοτών»

Τηρώντας όλα τα απαραίτητα υγειονομικά μέτρα πραγματοποιήθηκε στο Πολυλειτουργικό Κέντρο του Δήμου Κομοτηνής από τις 20 έως τις 22 Οκτωβρίου η διανομή προϊόντων στους δικαιούχους του Επιχειρησιακού Προγράμματος Επισιτιστικής και Βασικής Υλικής Συνδρομής για το Ταμείο Ευρωπαϊκής Βοήθειας (ΤΕΒΑ/FEAD).

Οι δικαιούχοι παρέλαβαν νωπό κρέας, γάλα εβαπορέ, ζυμαρικά, πατάτες, κρεμμύδια, μήλα, φέτα, γραβιέρα, ελαιόλαδο, ηλιέλαιο, συμπυκνωμένο χυμό τομάτας, οδοντόβουρτσα και οδοντόκρεμα.

Ο Δήμος Κομοτηνής είναι ο επικεφαλής εταίρος της Κοινωνικής Σύμπραξης στην ΠΕ Ροδόπης και φρόντισε να μοιραστούν τα προϊόντα σε 2.000 ωφελούμενους από τους 4.500 συνολικά σε επίπεδο νομού.

«Την ιδιαίτερα δύσκολη υγειονομικά και οικονομικά περίοδο που διάγουμε ο Δήμος Κομοτηνής καταβάλει κάθε δυνατή προσπάθεια για να βρίσκεται στο πλευρό των δημοτών που έχουν ανάγκη βασικών αγαθών, αξιοποιώντας κάθε διαθέσιμο πρόγραμμα όπως συγκεκριμένα το ΤΕΒΑ» δήλωσε ο Αντιδήμαρχος Κοινωνικών Θεμάτων & Αλληλεγγύης κ. Γιάννης Μουρτίδης.

Για τους δικαιούχους που δεν μπορούσαν να  προσέλθουν οι ίδιοι στο Πολυλειτουργικό  δόθηκε η δυνατότητα να παραληφθούν τα προϊόντα από τρίτο άτομο, με Υπεύθυνη Δήλωση του Νόμου 1599/86. Επίσης, για τα άτομα που ανήκουν σε ευπαθή ομάδα ή είναι ηλικιωμένα η διανομή των προϊόντων γίνεται κατ’ οίκoν από το πρόγραμμα «Βοήθεια στο Σπίτι».

google-news Ακολουθήστε το paratiritis-news.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.