Το προγραμμα της 4ης Αγωνιστικης της Γ΄ Εθνικης

Δύσκολες αποστολές για Ελπίδα Σαπών και Δόξα Νέου Σιδηροχωρίου

Με την διεξαγωγή της 4ης αγωνιστικής συνεχίζεται το πρωτάθλημα της Γ΄ Εθνικής με τη Δόξα Νέου Σιδηροχωρίου να επιστρέφει στη δράση και να θέλει βαθμό ή βαθμούς απέναντι στον Αετό Οφρυνίου ενώ η Ελπίδα Σαπών δοκιμάζεται στη Θεσσαλονίκη απέναντι στην ΑΕ Ευόσμου.

Η Δόξα Νέου Σιδηροχωρίου πήρε πολύτιμες ανάσες αφού το παιχνίδι με τον Απόλλωνα Παραλιμνίου δεν πραγματοποιήθηκε δίνοντας την δυνατότητα στον Σπύρο Κουτσογιάννη να επισημάνει στους παίχτες τα λάθη που έγιναν στις πρώτες δύο αναμετρήσεις και δεν τους επέτρεψαν να πάρουν βαθμούς.  Διαιτητής της αναμέτρησης είναι ο κ. Παρχαρίδης (Δράμας) με βοηθούς τους Τερζόπουλο (Έβρου) και Ναλμπάντη (Μακεδονίας)

Στην Θεσσαλονίκη αντίθετα ταξιδεύει η Ελπίδα Σαπών, που στα πρώτα 3 παιχνίδια έχει μαζέψει 4 βαθμούς και θέλει να γυρίσει με συγκομιδή πόντου ή πόντων από τον Εύοσμο την Κυριακή. Ο Βασίλης Χαριτόπουλος επισήμανε μετά το παιχνίδι με τον Εθνικό Σοχού πως «πρέπει να μάθουμε να κάνουμε όλοι μαζί άμυνα και όλοι επίθεση» τονίζοντας πως με αυτόν τον τρόπο θα έρθουν ακόμα περισσότερα θετικά αποτελέσματα.  Διαιτητής της αναμέτρησης είναι ο κ. Δημητριάδης με βοηθούς τους Μαλανδρή και Χρυσαϊδη του συνδέσμου Χαλκιδικής.

Από τους ορισμούς προκύπτει επισήμως αναβολή στον αγωνα Νέστος Χρυσούπολης – Απόλλων Παραλιμνίου.

Αναλυτικά το πρόγραμμα της 4ης Αγωνιστικής (25/10 – 15:00)

Δόξα Νέου Σιδηροχωρίου – Αετός Οφρυνίου

Ένωση Αλεξανδρούπολης – Αναγέννηση Θαλασσιάς

Άρης Αβάτου – ΑΕ Αμπελοκήπων (αναβολή)

Πανδραμαϊκός – Ηρακλής Αμπελοκήπων

ΑΕ Διδυμοτείχου – Ορφέας Ξάνθης

Μέγας Αλέξανδρος Ορφανίου – Εθνικός Σοχού

ΑΕ Ευόσμου – Ελπίδα Σαπών

Νέστος Χρυσούπολης – Απόλλων Παραλιμνίου (αναβολή)

google-news Ακολουθήστε το paratiritis-news.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.