Το τριτο ημιχρονο της αναμετρησης της Ελπιδας Σαπων με τον Εθνικο Σοχου

Η ανάλυση της αναμέτρησης από τον Βασίλη Χαριτόπουλο και τον Γιάννη Παγώνη

Στην σημασία που έχει η ομαδική λειτουργία σε άμυνα και επίθεση στάθηκε στις δηλώσεις του με το πέρας της αναμέτρησης της Ελπίδας Σαπών με τον Εθνικό Σοχού ο Βασίλης Χαριτόπουλος, τονίζοντας πως «όλοι οι ποδοσφαιριστές πρέπει να καταλάβουν πως όλοι μαζί κάνουμε άμυνα και όλοι μαζί κάνουμε επίθεση». Σχετικά με την αναμέτρηση ο έμπειρος τεχνικός της Ελπίδας παραδέχθηκε πως η ομάδα του δεν ήταν καλή, ιδιαίτερα στο δεύτερο ημίχρονο και για τον λόγο αυτό είναι ικανοποιημένος με τον βαθμό της ισοπαλίας.

«Και οι δύο ομάδες είναι της πίεσης, ο Εθνικός πιέζει σε όλο το γήπεδο, μίκρυναν οι χώροι και αυτό είχε ως αποτέλεσμα να μην μπορεί καμία ομάδα να δημιουργήσει» ανέλυσε ο έμπειρος τεχνικός της Ελπίδας ενώ ενόψει της συνέχειας ο κ. Χαριτόπουλος στάθηκε στο γεγονός ότι η ομάδα του πρέπει να μάθει να αμύνεται και να επιτίθεται μαζί και μόνο αν γίνει αυτό για 90΄ και δεν είναι η ομάδα κομμένη στη μέση θα έρθουν περισσότερα θετικά αποτελέσματα.

Από πλευράς φιλοξενουμένων, ο προπονητής του Εθνικού Σοχού κ. Παγώνης στάθηκε στις δυσκολίες της αναμέτρησης κάνοντας λόγο για «μία ερασιτεχνική κατηγορία με επαγγελματικές απαιτήσεις» με την ομάδα του να έχει έρθει στη Ροδόπη από την προηγούμενη ημέρα ώστε να έχει χρόνο ξεκούρασης. «Ήταν ένα δύσκολο παιχνίδι με δυνατές μονομαχίες, στο οποίο βάσει ευκαιριών θα μπορούσαμε να φύγουμε με τη νίκη» είπε χαρακτηριστικά ο έμπειρος τεχνικός, ο οποίος δεν είναι ευχαριστημένος από την συγκομιδή των βαθμών καθώς η ομάδα του, σύμφωνα με τον ίδιο θα μπορούσε κάλλιστα να έχει 7 βαθμούς. «Πρέπει να γίνουμε αποτελεσματικοί ενόψει της συνέχειας» παραδέχθηκε ο κ. Παγώνης, ο οποίος παραδέχθηκε πως ο Ηρακλής είναι το φαβορί για την άνοδο αλλά μετά την 8η αγωνιστική θα έχει καθαρή εικόνα για το ποιες ομάδες θα είναι για τις πρώτες θέσεις και ποιες θα είναι αυτές που θα παλέψουν για την παραμονή, κάνοντας λόγο για έναν μαραθώνιο.

 

google-news Ακολουθήστε το paratiritis-news.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.