Η σκιαγραφηση του αντιπαλου του Πανθρακικου για το κυπελλο Ελλαδος

Ο Σερραίος αθλητικός συντάκτης Κώστας Δελής παρουσιάζει την FC Serres 1800

Σήμερα πραγματοποιήθηκε η κλήρωση για την α΄ φάση του κυπέλλου Ελλάδος με τον Πανθρακικό να καλείται να υποδεχθεί την FC Serres 1800 την Τετάρτη 28 Οκτωβρίου

Ο Σερραίος Δημοσιογράφος Κώστας Δελής συστήνει στο κοινό της Ροδόπης την ομάδα, που πέρυσι έφτασε στον τελικό του κυπέλλου ΕΠΣ Σερρών χάνοντας το τρόπαιο στην κλήρωση. Με δεδομένο πως η ομάδα που το κατέκτησε (Κάτω Καμήλα) αποσύρθηκε, ήταν αυτή που τελικώς θα εκπροσωπήσει αρχικά τις Σέρρες στο θεσμό.

«Η ομάδα λεγόταν παλιά Ανατολή και ήταν μια ομάδα του τοπικού από τις Σέρρες και έπαιζε στο γήπεδο Αεροδρομίου» τόνισε αρχικά ο κ. Δελής συμπληρώνοντας πως από το 2013, την χρονιά δηλαδή που ανέλαβε πρόεδρος ο Παναγιώτης Χαλκίδης μέχρι και σήμερα άλλαξαν πολλά στην ομάδα. «Ανακαίνισε το γήπεδο, έχει πολύ καλά αποδυτήρια και το γήπεδο ονομάζεται ¨Πέτρος Θεοδωρίδης¨» είπε ο Σερραίος αθλητικογράφος, δίνοντας βαρύτητα στο κομμάτι των εγκαταστάσεων. Αναλυτικά με την φετινή πορεία, η FC Serres 1800 βρίσκεται στην 4η θέση μετά από 4 αγωνιστικές ενώ χρονιά ορόσημο ήταν το 2018, όταν και ανέβηκε στην πρώτη κατηγορία. Στην ομάδα αγωνίζεται μεταξύ άλλων έμπειρων ποδοσφαιριστών και ο Χρήστος Ρούτσης, που παλιότερα φόρεσε την φανέλα του Πανσερραϊκού και της Δόξας Δράμας.  

 

google-news Ακολουθήστε το paratiritis-news.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.