Το προγραμμα της 3ης αγωνιστικης της Γ΄ Εθνικης

Δύσκολη εκτός έδρας αποστολή για Δόξα Ν. Σιδηροχωρίου – ψάχνει την δεύτερη νίκη η Ελπίδα Σαπών

Την Τετάρτη πραγματοποιείται η πρώτη εμβόλιμη αγωνιστική της σεζόν στο πρωτάθλημα της Γ΄ Εθνικής με τις ομάδες της Ροδόπης να έχουν δύσκολες αποστολές. Συγκεκριμένα, η Δόξα Νέου Σιδηροχωρίου μετά από δύο ανεπιτυχή αποτελέσματα θέλει να κάνει την υπέρβαση στις Σέρρες απέναντι στην Αναγέννηση Παραλιμνίου ενώ η Ελπίδα Σαπών υποδέχεται τον Εθνικό Σοχού.

Η Δόξα Ν. Σιδηροχωρίου ξεκίνησε το πρωτάθλημα με 2 ήττες και ψάχνει την υπέρβαση μέσα σε μία παραδοσιακά δύσκολη έδρα. Η ομάδα του Σπύρου Κουτσογιάννη παρουσίασε βελτιωμένο πρόσωπο απέναντι στον Άρη Αβάτου αλλά αυτό δεν ήταν αρκετό για να πάρει έναν βαθμό η ομάδα της Κομοτηνής. Η Αναγέννηση Παραλιμνίου στην αντίπερα όχθη έχει μία νίκη και μία ήττα, καθώς επικράτησε στην πρεμιέρα του Άρη Αβάτου αλλά ηττήθηκε από την Αλεξανδρούπολη στον Έβρο.  Διαιτητής της αναμέτρησης θα είναι ο κ. Παγώνης του Συνδέσμου Μακεδονίας με βοηθούς του κ. Τυριακίδη (Μακεδονίας) και Κορωνά (Πειραιά).

Την ίδια στιγμή, στο γήπεδο των Σαπών, η τοπική Ελπίδα υποδέχεται τον Εθνικό Σοχού με στόχο να επαναλάβει τον θρίαμβο της πρώτης αγωνιστικής. Η ομάδα του Βασίλη Χαριτόπουλου μετά την ήττα της Κυριακής από τον πολύ δυνατό Ηρακλή ψάχνει την ανασύνταξη και αυτό θα γίνει μέσα από μία καλή εμφάνιση και ένα θετικό αποτέλεσμα απέναντι στον Εθνικό Σοχού. Οι φιλοξενούμενοι έχουν 2 βαθμούς στο πρωτάθλημα καθώς μετρούν ισάριθμες ισοπαλίες. Διαιτητής της αναμέτρησης θα είναι ο κ. Στρατούδης (Έβρου) με βοηθούς τους κ. Κυριαζή (Θεσσαλίας) και Τερζόπουλο (Έβρου).

Αναλυτικά το πρόγραμμα της 3ης Αγωνιστικής (21/10 – 16:00)

Απόλλων Παραλιμνίου – Δόξα Νέου Σιδηροχωρίου

Αετός Οφρυνίου – Άρης Αβάτου

Νέστος Χρυσούπολης- Ένωση Αλεξανδρούπολης

ΑΕ Αμπελοκήπων Δράμας – ΑΕ Διδυμοτείχου

Αναγέννηση Θαλασσιάς – Πανδραμαϊκός

Ελπίδα Σαπών – Εθνικός Σοχού

Ορφέας Ξάνθης – ΑΕ Ευόσμου

Ηρακλής – Μέγας Αλέξανδρος Ορφανίου
 

google-news Ακολουθήστε το paratiritis-news.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.