Ο Μ. Βαρβουνης «διευθυνει» το Θ΄ Διεθνες Επιστημονικο Συνεδριο της Ιερας Συνοδου με θεμα την Ελληνικη Επανασταση

Απαρατήρητα

Διαδικτυακά θα πραγματοποιηθεί το Θ’ Διεθνές Επιστημονικό Συνέδριο της Ιεράς Συνόδου με θέμα «Τα Οικονομικά του Αγώνος- Η επίτευξη και η αναγνώριση της Ελληνικής Ανεξαρτησίας», την Παρασκευή 16 και το Σάββατο 17 Οκτωβρίου 2020.

Οι εργασίες του Θ’ Διεθνούς Επιστημονικού Συνεδρίου θα εκκινήσουν την Παρασκευή 16 Οκτωβρίου με το εναρκτήριο Μήνυμα του Μακαριωτάτου Αρχιεπισκόπου Αθηνών και πάσης Ελλάδος κ. Ιερωνύμου, στις 17:00.

Στη διάρκειά του θα ανακοινωθούν Εισηγήσεις από 32 διακεκριμένους Ακαδημαϊκούς και Πανεπιστημιακούς Διδασκάλους, φιλίστορες Ερευνητές, καθώς και Εκπροσώπους του Πατριαρχείου Ιεροσολύμων και της Αγιωνύμου Αθωνικής Πολιτείας.

Ανάμεσα στους συμμετέχοντες είναι και ο Καθηγητής του τμήματος Ιστορίας και Εθνολογίας και πρόεδρος της Ειδικής Συνοδικής Επιτροπής Πολιτιστικής Ταυτότητας, που έχει αναλάβει να συνθέσει εκδηλώσεις για τη συμπλήρωση των 200 ετών από την Επανάσταση του 1821 κ. Μανόλης Βαρβούνης.

Ο κ. Βαρβούνης θα είναι ο πρόεδρος της Α΄ Συνεδρίας, που θα ασχοληθεί με «Το κόστος της Επανάστασης», ενώ φυσικά η Ειδική Συνοδική Επιτροπή έχει αναλάβει τη διοργάνωση του συγκεκριμένου συνεδρίου.

Η παρακολούθηση του Συνεδρίου θα είναι εφικτή στις ακόλουθες ηλεκτρονικές διευθύνσεις, όπου αυτό θα αναμεταδίδεται ζωντανά:

  • www.ekklisia1821.gr
  • Facebook: www.facebook.com/ekklisia1821
  • Twitter: www.twitter.com/ekklisia1821
  • www.youtube.com/c/ecclesiaTVgr
  • www.facebook.com/ecclesiatelevision

google-news Ακολουθήστε το paratiritis-news.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.