Αρωγος του Συλλογου Τριτεκνων Ροδοπης ο Δημαρχος Κομοτηνης

Άκουσε τα αιτήματά που κατέθεσαν τα μέλη του συλλόγου

Την Παρασκευή 2 Οκτωβρίου 2020 πραγματοποιήθηκε συνάντηση μελών του Διοικητικού Συμβουλίου του Συλλόγου Τριτέκνων Ροδόπης «η Κιβωτός των παιδιών» με τον Δήμαρχο Κομοτηνής κ. Γιάννη Γκαράνη για θέματα των Τρίτενκων οικογενειών του Νόμου Ροδόπης .

Η συνάντηση με τον κ. Δήμαρχο ήταν θετική σε πολύ καλό κλίμα, ο οποίος υποσχέθηκε να είναι αρωγός σε όλες τις προσπάθειες του συλλόγου για το καλό και την στήριξη , των Τρίτενκων οικογενειών.

Τα θέματα που συζητηθήκαν ήταν η απαλλαγή των δημοτικών τελών για τις Τρίτεκνες οικογένειες από τον λογαριασμό της ΔΕΗ, (Σύμφωνα με τον νόμο 3463/2006, άρθρο 13)

Ο κύριος Γκαράνης ήταν θετικός στο παραπάνω αίτημά και  δεσμεύθηκε να το περάσει από το Δημοτικό Συμβούλιο προκειμένου να πάρουν την απόφαση και την εφαρμογή του Νόμου.

Επίσης ο σύλλογος ζήτησε από τον δήμαρχο να διατεθεί μεγαλύτερος χώρος με την απαραίτητη  υλικοτεχνική του υποδομή  όπως (Η/Υ, εκτυπωτής, κλιματιστικό, γραφείο και καρέκλες, για την καλύτερη οργάνωση τόσο του γραφείου όσο και για τις  διανομές των τροφίμων προς τις Τρίτεκνες οικογένειες.

 

google-news Ακολουθήστε το paratiritis-news.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.