Με στοχο την αναπτυξη για τα λαικα στρωματα η συμμετοχη του ΚΚΕ στη Διακομματικη

Γιάννης Δελής: «η ανάπτυξη που ευαγγελίζονται τα υπόλοιπα κόμματα αφορά κυρίως την ανάπτυξη των μεγάλων επιχειρηματικών ομίλων»

Την καλυτέρευση της ζωής ιδιαίτερα των λαϊκών στρωμάτων της τοπικής κοινωνίας βάζει στο επίκεντρο του ενδιαφέροντος του το ΚΚΕ με τη συμμετοχή του στην Διακομματική Επιτροπή για τη Θράκης, όπως εξήγησε σε δηλώσεις του ο βουλευτής κ. Γιάννης Δελής.

«Το ΚΚΕ συμμετέχει στις εργασίες της Διακομματικής Κοινοβουλευτικής Επιτροπής για την Ανάπτυξη της Θράκης, όπως και τις επισκέψεις αντιπροσωπείας της Επιτροπής στην περιοχή με τις ειλικρινέστατες διαθέσεις» σημείωσε ο κ. Δελής για να προσθέσει: «μιας περιοχής όπως η Θράκη η οποία βρίσκεται στις τελευταίες θέσεις δυστυχώς σε πάρα πολλούς δείκτες. Η ζωή είναι αρκετά πιο δύσκολη και πιο φτωχή εδώ για τα λαϊκά στρώματα, τα οποία εμάς μας ενδιαφέρουν ιδιαίτερα».

«Έχοντας λοιπόν τούτα κατά νου», εξήγησε ο κ. Δελής, «συμμετέχουμε, θέλοντας να συμβάλουμε στο μέτρο του δυνατού και πάντα με τις δικές μας διακριτές προτάσεις, έτσι ώστε ο λαϊκός κόσμος της περιοχής, ανεξάρτητα από φυλή, θρησκεία και οτιδήποτε άλλο να μπορέσει να ζήσει λίγο καλύτερα από ό,τι τώρα. Αυτό είναι το νόημα της δικής μας συμμετοχής στην Επιτροπή και θα συμβάλλουμε με τις προτάσεις μας για την ανάπτυξη».

Προτάσεις βεβαίως που όπως έσπευσε να διευκρινίσει  ο βουλευτής του ΚΚΕ «κινούνται σε διαμετρικά αντίθετη κατεύθυνση γιατί η ανάπτυξη που ευαγγελίζονται τα υπόλοιπα κόμματα αφορά κυρίως την ανάπτυξη των μεγάλων επιχειρηματικών ομίλων που εδώ στην περιοχή ορέγονται πάρα πολλά. Εμείς θα επιμείνουμε αυτή η ανάπτυξη να αφορά τα λαϊκά στρώματα, τις λαϊκές οικογένειες και τον φτωχό κόσμο της περιοχής».

google-news Ακολουθήστε το paratiritis-news.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.