Υπομνημα προτασεων κατεθεσε στην Ντορα Μπακογιαννη ο Ντινος Χαριτοπουλος

Ξεκίνησε τις επαφές της η Πρόεδρος της Διακομματικής με φορείς της Ροδόπης

Συνάντηση με τον Δήμαρχο Μαρωνείας – Σαπών κ. Ντίνο Χαριτόπουλο είχε σήμερα το πρωί η Πρόεδρος της Διακομματικής Επιτροπής για την Ανάπτυξη της Θράκης, κ. Ντόρα Μπακογιάννη, η οποία ξεκίνησε τις επαφές με αυτοδιοικητικούς και παραγωγικούς φορείς στη Ροδόπη. (Δείτε αναλυτικά το πρόγραμμα της κ. Μπακογιάννη ΕΔΩ).

Στη συνάντηση στο Δημαρχείο ο κ. Χαριτόπουλος παρουσίασε την ταυτότητα, τον προγραμματισμό, τις διεκδικήσεις και τα προβλήματα του Δήμου Μαρωνείας – Σαπών και της κοινωνίας και κατέθεσε στην κ. Ν. Μπακογιάννη υπόμνημα θέσεων, προτάσεων και αιτημάτων για να συμπεριληφθούν στο πόρισμα της Επιτροπής.

Το υπόμνημα εστιάζει σε τέσσερις άξονες: την πολυπολιτισμικότητα και την κοινωνική συνοχή, την ασφάλεια, το δημογραφικό και τη συγκράτηση του πληθυσμού, τους αναπτυξιακούς πυλώνες και τέλος επισημαίνει την άρνηση της συντριπτικής πλειοψηφίας της τοπικής κοινωνίας στη λειτουργία χρυσωρυχείων στην Θράκη.

Παράλληλα, η κ. Ντόρα Μποκογιάννη υπέγραψε το κείμενο υποστήριξης του Κύκλου Προσωπικοτήτων για την ανάδειξη και προβολή του Αρχαίου Θεάτρου Μαρώνειας, ως Μνημείου Παγκόσμιας κληρονομιάς της UNESCO.

google-news Ακολουθήστε το paratiritis-news.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.