Δυο προσληψεις με οχταμηνα στον Δημο Αρριανων

ΠΕ και ΤΕ Πολιτικών Μηχανικών οι ειδικότητες που αναζητούνται

Στην πρόσληψη, με σύμβαση εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου, συνολικά δύο ατόμων για την κάλυψη εποχικών ή παροδικών αναγκών του θα προβεί ο Δήμος Αρριανών. Συγκεκριμένα ο δήμος σκοπεύει να προσλάβει για διάστημα 8 μηνών ένα άτομο ειδικότητας ΠΕ Πολιτικών Μηχανικών και ένα άτομο ειδικότητας ΤΕ Πολιτικών Μηχανικών.

Υποβολή αιτήσεων συμμετοχής

Οι ενδιαφερόμενοι καλούνται να συμπληρώσουν την αίτηση με κωδικό Έντυπο ΑΣΕΠ ΣΟΧ.6 και να την υποβάλουν, είτε ηλεκτρονικά στις διευθύνσεις ηλεκτρονικού ταχυδρομείου [email protected] και [email protected], είτε ταχυδρομικά με συστημένη επιστολή, στα γραφεία της υπηρεσίας  μας στην ακόλουθη διεύθυνση: Δήμος Αρριανών Φιλλύρα, 693 00, ΣΑΠΕΣ απευθύνοντάς την στο Τμήμα Διοικητικών Υπηρεσιών υπόψη κ. Ιωάννας Ευαγγέλου (τηλ. επικοινωνίας: 25313 52806). 

Το εμπρόθεσμο των αιτήσεων κρίνεται με βάση την ημερομηνία που φέρει το ηλεκτρονικό ταχυδρομείο και στην περίπτωση αποστολής των αιτήσεων ταχυδρομικώς το εμπρόθεσμο των αιτήσεων κρίνεται με βάση την ημερομηνία που φέρει ο φάκελος αποστολής, ο οποίος μετά την αποσφράγισή του επισυνάπτεται στην αίτηση των υποψηφίων.

Η προθεσμία υποβολής των αιτήσεων είναι δέκα ημέρες (υπολογιζόμενες ημερολογιακά) και αρχίζει από την επόμενη ημέρα της τελευταίας δημοσίευσης της ανακοίνωσης.

Info

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να βρουν ολόκληρη την ανακοίνωση στον ακόλουθο ηλεκτρονικό σύνδεσμο: https://www.arriana.gr/index.php/el/epikairotita/nea-anakoinoseis/268-anakoinosi
 

google-news Ακολουθήστε το paratiritis-news.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.