Ενισχυονται με πεντε ατομα οι αστυνομικες υπηρεσιες της Ροδοπης

Ικανοποίηση από τις συνδικαλιστικές παρατάξεις ΕΑΚΑ και ΕΚΑ Ροδόπης
Με ικανοποίηση υποδέχθηκαν οι συνδικαλιστικές παρατάξεις ΕΑΚΑ και ΕΚΑ Ροδόπης την απόφαση του Συμβουλίου Μεταθέσεων Κατωτέρων της Ελληνικής Αστυνομίας για πλήρωση πέντε συνολικά θέσεων στην Αστυνομική Διεύθυνση Ροδόπης μέσω της διαδικασίας των συμπληρωματικών μεταθέσεων.
 
Οι δύο παρατάξεις σε σχετική ανακοίνωσή τους επισημαίνουν πως η παραπάνω απόφαση αποτελεί το αποτέλεσμα των παρεμβάσεων στην φυσική και πολιτική ηγεσία του Υπουργείου Προστασίας του Πολίτη για την αντιμετώπιση του φαινομένου της λειψανδρίας που πλήττει τις υπηρεσίες του νομού μας.
 
«Είναι γνωστό σε όλους μας το θέμα της λειψανδρίας στην Δ.Α. Ροδόπης και τα προβλήματα που αυτό προκαλεί και ανάγονται στην μη εύρυθμη λειτουργία των Αστυνομικών μας Υπηρεσιών, στην καταπόνηση των μελών μας είτε μέσω της  υπερεργασίας, είτε μέσω της  μη χορήγησης των δικαιούμενων ημερησίων αναπαύσεων στο αστυνομικό προσωπικό και στην αναπόφευκτη υποβάθμιση των υπηρεσιών ασφαλείας προς τους συμπολίτες μας» επισημαίνουν αρχικά οι δύο συνδικαλιστικές παρατάξεις για να υπογραμμίσουν πως «η ενίσχυση της Δ.Α. Ροδόπης είτε μέσω αποσπάσεων, είτε μέσω κάλυψης κενών οργανικών θέσεων, ήταν και είναι μία από τις προμετωπίδες του αγώνα των Συνδικαλιστικών μας Παρατάξεων για την καλυτέρευση των εργασιακών συνθηκών των μελών της Ένωσής μας».
 
Οι δύο παρατάξεις κάνουν γνωστό πως «κατά τη χθεσινή συνεδρίαση (σ.σ. Σάββατο 19 Σεπτεμβρίου 2020) του Συμβουλίου Μεταθέσεων Κατωτέρων στο οποίο ανακοινώθηκαν οι Συμπληρωματικές Μεταθέσεις 2020, ορίστηκε για την Δ.Α.Ροδόπης η κάλυψη μίας (01) κενής θέσης Υπαστυνόμων (άρθρου 7  παρ.  7 Ν.3686/2008) / Ανθυπαστυνόμων – Αρχιφυλάκων  (Π.Δ. 82/2006)  και τεσσάρων (04) κενών οργανικών θέσεων Ανθυπαστυνόμων (άρθρου 9 Ν.3686//2008 /Αρχιφυλάκων – Υπαρχιφυλάκων  (άρθρου 12 Ν. 3686/2008)/ Αστυφυλάκων» εξηγώντας πως «η ανακοίνωση των παραπάνω θέσεων είναι απότοκος των παρεμβάσεών μας προς τη Φυσική και την Πολιτική μας Ηγεσία, για την ανάδειξη των προβλημάτων που δημιουργεί η λειψανδρία  στο αστυνομικό προσωπικό της  Δ.Α.Ροδόπης, αλλά και στην ποιότητα υπηρεσιών ασφάλειας  που εμείς επιθυμούμε να παρέχουμε στους συμπολίτες μας, οι οποίες για μία ακόμη φορά απέδωσαν καρπούς.
 
«Είναι» συμπληρώνουν «ένα ακόμα θετικό αποτέλεσμα των αγώνων που δίνουμε, έχοντας πάντα δίπλα  μας την Ομοσπονδία μας και τον Πρόεδρό μας κ. Γρηγόρη ΓΕΡΑΚΑΡΑΚΟ, ο οποίος στέκεται πάντα συμπαραστάτης σε κάθε δίκαιη διεκδίκησή μας και τον ευχαριστούμε θερμά  για την αρωγή του, το ενδιαφέρον του και την αμεσότητα των ενεργειών του».
 
«Συνεχίζουμε ενωτικά τον αγώνα μας για την στήριξη των συναδέλφων μας  σε κάθε επίπεδο» υπογραμμίζουν κλείνοντας. 

google-news Ακολουθήστε το paratiritis-news.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.