Ο Πανθρακικος κατεκτησε το Super Cup «Νικος Ντοσιδης»

Η ομάδα του Νίκου Μπαχαρίδη επικράτησε με 2-1 της Δόξας Ν. Σιδηροχωρίου και πανηγύρισε το πρώτο τρόπαιο της σεζόν

Ο Πανθρακικός ξεκίνησε με τον καλύτερο τρόπο τις υποχρεώσεις του για την αγωνιστική περίοδο 2020/21 επικρατώντας με 2-1 της Δόξας Νέου Σιδηροχωρίου με σκόρερ τους Μορφακίδη, Φουρλατάρα. Η ομάδα του Νέου Σιδηροχωρίου είχε ισοφαρίσει με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι του Βάσκου.

Ο Πανθρακικός ξεκίνησε με τον καλύτερο τρόπο τις υποχρεώσεις του για την αγωνιστική περίοδο 2020/21 επικρατώντας με 2-1 της Δόξας Νέου Σιδηροχωρίου με σκόρερ τους Μορφακίδη, Φουρλατάρα. Η ομάδα του Νέου Σιδηροχωρίου είχε ισοφαρίσει με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι του Βάσκου.

Πώς αγωνίστηκαν οι δύο ομάδες

Ο Σπύρος Κουτσογιάννης παρέταξε την Δόξα με τον Τσομπανόπουλο κάτω από τα δοκάρια, έχοντας στην άμυνα από δεξιά προς αριστερά τους Τρούπκο, Σιδηρόπουλο, Αστρεινίδη και Νάνο. Στα χαφ αγωνίστηκαν οι Κυπιρτόγλου, Κωσταρέλης έχοντας μπροστά τους Δερμιτζάκη, Σιχλοιμίρη, Κρασώνη και μοναδικό προωθημένο τον Βάσκο.

Ο Νίκος Μπαχαρίδης παρέταξε τον Πανθρακικό με τον Κεχαγιά κάτω από τα δοκάρια, έχοντας στην άμυνα από δεξιά προς αριστερά τους Καλογρανά, Λειβαδιώτη, Παπαχρόνη και Αρετά. Στα χαφ αγωνίστηκαν οι Τοπάλι, Σμάλης έχοντας αριστερά τον Ρομπέρ, δεξιά τον Αντωνιάδη και πίσω από τον Φουρλατάρα τον Μορφακίδη. Οι 4 τελευταίοι πολλές φορές άλλαζαν ρόλους κατά τη διάρκεια της αναμέτρησης.

Η εικόνα της αναμέτρησης

Μετά από 6 μήνες σημειώθηκε η επιστροφή στη δράση για τις ομάδες του Πανθρακικού και της Δόξας Νέου Σιδηροχωρίου, που επέστρεψαν στο ΔΑΚ Κομοτηνής. Οι δύο ομάδες στο ξεκίνημα της αναμέτρησης προσπαθούσαν να «διαβάσουν» ο ένας το παιχνίδι του άλλου με τον Πανθρακικό να προηγείται όταν ο Ρομπέρ αξιοποίησε μία χαμένη φάση και με κεφαλιά ο Μορφακίδης έδωσε προβάδισμα στην ομάδα του στο 19’. Η Δόξα ανέβασε την πίεση της και ύστερα από φάση διαρκείας στην μεγάλη περιοχή του Πανθρακικού, ο Σιχλοιμίρης ανετράπη με τον Βάσκο να νικάει τον Κεχαγιά από το σημείο του πέναλτι φέρνοντας το παιχνίδι στα ίσα.

Στο δεύτερο μέρος ο Πανθρακικός πατούσε καλύτερα στον αγωνιστικό χώρο και ήταν αυτός που έψαχνε με μεγαλύτερες αξιώσεις την επίτευξη του δεύτερου τέρματος. Ο Ρομπέρ με απευθείας εκτέλεση φάουλ στο 53΄ δεν μπόρεσε να νικήσει τον Τσομπανόπουλο ούτε και στο 83΄. Λίγα δευτερόλεπτα μετά την συμπλήρωση των 90΄ , ο Αντωνιάδης με πείσμα κράτησε την μπάλα και έδωσε την ασίστ στον Φουρλατάρα, ο οποίος σημείωσε το «χρυσό» τέρμα, το οποίο έδωσε τον πρώτο τίτλο της σεζόν στον Πανθρακικό.

Η απονομή πραγματοποιήθηκε με όλα τα μέτρα προστασίας που απαιτούνται από την Γ.Γ.Α. αλλά στους πανηγυρισμούς όλα πήγαν… περίπατο με τους παίχτες και το τεχνικό επιτελείο των «Πρασίνων» να πανηγυρίζουν την επιστροφή στις διακρίσεις.

 

google-news Ακολουθήστε το paratiritis-news.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.