Με οπλο την αμυνα ο ΓΑΣ ξεπερασε και το εμποδιο του Λευκιππου Ξανθης

Ο ΓΑΣ Κομοτηνή εξασφάλισε την πρόκριση στην επόμενη φάση του κυπέλλου ΕΚΑΣΑΜΑΘ «Τάσος Χαραλαμπίδης»

Ο ΓΑΣ Κομοτηνή απέδειξε για ακόμα μία αναμέτρηση πως διαθέτει πολύ δυνατό ρόστερ ακόμα και όταν αγωνίζεται με τους Κ20. Έτσι λοιπόν η ομάδα του Νεοκλή Λεμονίδη επικράτησε με 58-50 του Λεύκιππου Ξάνθης παίρνοντας την πρόκριση στην επόμενη φάση του Κυπέλλου ΕΚΑΣΑΜΑΘ «Τάσος Χαραλαμπίδης».

Ο Νεοκλής Λεμονίδης επέλεξε στο βασικό σχήμα τους Σπέντζο, Παπανδρεόπουλο, Ναλμπάντη, Περρή και Χαλήλ με το ξεκίνημα να είναι ιδανικό, καθώς προηγήθηκε γρήγορα με 12-2 και 19-5 με τον Λεύκιππο να δείχνει μία μίνι αντίδραση μειώνοντας σε 19-9. Η ομάδα της Ξάνθης ανέβασε στροφές στην συνέχεια, μείωσε σε 27-19 (στο 16′) και σε 31-25 (στο 19′) ενώ το ημίχρονο έληξε 33-28.

Οι δυο ομάδες παρέμεναν κοντά στο σκορ (38-33 στο 27′) προς το τέλος της τρίτης περιόδου, η οποία ολοκληρώθηκε με 43-35 με τον ΓΑΣ όμως να ελέγχει πάντα την αναμέτρηση και να βρίσκει λύσεις στην επίθεση με τον Σπέντζο να ηγείται επιθετικά και να δείχνει το δρόμο στους συμπαίχτες του. Αυτός ήταν άλλωστε ο παίχτης που με συνεχόμενους πόντους διαμόρφωσε το τελικό 58-50.

 

google-news Ακολουθήστε το paratiritis-news.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.