Κομοτηνη: Διανομη προιοντων για ωφελουμενους του ΤΕΒΑ

Από τις 22 μέχρι τις 24 Σεπτεμβρίου

Ο Δήμος Κομοτηνής ως επικεφαλής εταίρος της Κοινωνικής Σύμπραξης ΠΕ Ροδόπης ενημερώνει μέσω ανακοίνωσης τους ωφελούμενους του προγράμματος ΚΕΑ, οι οποίοι έχουν δηλώσει  ότι επιθυμούν να συμμετέχουν και στο πρόγραμμα ΤΕΒΑ, ότι από την Τρίτη 22/09/2020 έως και την Πέμπτη 24/09/2020 θα πραγματοποιηθεί διανομή προϊόντων στους ωφελούμενους του Επιχειρησιακού Προγράμματος Επισιτιστικής και Βασικής Υλικής Συνδρομής για το Ταμείο Ευρωπαϊκής Βοήθειας (ΤΕΒΑ/FEAD).

Οι δικαιούχοι θα παραλαμβάνουν: Ζυμαρικά, Πατάτες, Κρεμμύδια, Κοτόπουλο, Φέτα, Γραβιέρα, Οδοντόβουρτσα, Οδοντόκρεμα και Καθαριστικό υγρό γενικής χρήσης. Το σημείο διανομής είναι το Πολυλειτουργικό Κέντρο (Γρ. Μαρασλή 1) και οι ωφελούμενοι θα εξυπηρετούνται αποκλειστικά την ημέρα για την οποία έχουν ειδοποιηθεί να προσέλθουν

Για τα άτομα του ανήκουν σε ευπαθή ομάδα ή είναι ηλικιωμένοι τα προϊόντα θα διανεμηθούν κατ’ οίκoν.  

Οι ωφελούμενοι του Δήμου Μαρωνείας – Σαπών, Δήμου Ιάσμου και Δήμου Αρριανών  θα ενημερωθούν με αντίστοιχη ανακοίνωση του Δήμου τους. 

Οι δικαιούχοι κατά την προσέλευση είναι αναγκαίο να προσκομίζουν:

α) Δελτίο Ταυτότητας και

β) Αίτηση Ελάχιστου Εγγυημένου Εισοδήματος (ΚΕΑ)

Επισημαίνεται ότι αν ο ωφελούμενος δεν δύναται να προσέλθει αυτοπροσώπως στο σημείο διανομής, τα προϊόντα μπορούν να παραλαμβάνονται από τρίτο άτομο που θα φέρει Υπεύθυνη Δήλωση του Νόμου 1599/86.

Για την προστασία της υγείας και την ασφάλεια όλων, είναι υποχρεωτική η χρήση μάσκας, η τήρηση αποστάσεων και η υγιεινή των χεριών.

google-news Ακολουθήστε το paratiritis-news.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.