Παραχωρησεις γηπεδων σε αθλητικους συλλογους για την επερχομενη αγωνιστικη περιοδο

Για πρωταθλήματα ποδοσφαίρου, μπάσκετ, βόλεϊ αλλά και για προπονήσεις τένις

Στην παραχώρηση γηπέδων τόσο εντός της Κομοτηνής, όσο και στους οικισμούς, προχώρησε το Δημοτικό Συμβούλιο Κομοτηνής, ενόψει της νέας αγωνιστικής περιόδου.

Στο Δημοτικό Συμβούλιο συζητήθηκαν οι αιτήσεις, για την παραχώρηση των εξής γηπέδων:

Ο Αθλητικός Σύλλογος Νεολαία Αλανότοπος αιτήθηκε την δωρεάν παραχώρηση της χρήσης του δημοτικού γηπέδου Κάλχα για τη ποδοσφαιρική περίοδο 2020-2021.

Ο Γυναικείος Αθλητικός και Ποδοσφαιρικός Σύλλογος Κομοτηνής (ΡΟΔΟΠΗ ’87), αιτήθηκε την δωρεάν παραχώρηση της χρήσης του δημοτικού γηπέδου Κοσμίου για τη ποδοσφαιρική περίοδο 2020-2021 ως ενναλακτικό χώρο για αγώνες μετά από αίτημα της ΕΠΟ .

Ο Αθλητικός Ποδοσφαιρικός Σύλλογος Αγίων Θεοδώρων (ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ) αιτήθηκε την δωρεάν παραχώρηση της χρήσης του δημοτικού γηπέδου Ροδίτη για τη ποδοσφαιρική περίοδο 2020-2021 (Β΄ τοπικό πρωτάθλημα ΕΠΣ ΘΡΑΚΗΣ), λόγω αδυναμίας κάλυψης του γηπέδου των Αγίων Θεοδώρων.

Ο Αθλητικός, Ποδοσφαιρικός και Εκπολιτιστικός Σύλλογος Θρυλορίου (ΠΟΝΤΟΣ), αιτήθηκε την δωρεάν παραχώρηση της χρήσης του δημοτικού γηπέδου Υφαντών για τη ποδοσφαιρική περίοδο 2020-2021, λόγω ακαταλληλότητας του δημοτικού γηπέδου Θρυλορίου

Παραχώρηση του Δημοτικού Γηπέδου Εκτενεπόλ σε δύο συλλόγους

Επίσης αποφασίστηκε η δωρεάν παραχώρηση του Δημοτικού Γηπέδου Εκτενεπόλ, προκειμένου να χρησιμοποιηθεί ως έδρα για την διεξαγωγή αγώνων του πρωταθλήματος ποδοσφαιρικής αγωνιστικής περιόδου 2020-2021και 2021-2022 από δύο συλλόγους.

Συγκεκριμένα, ο Αθλητικός Σύλλογος «Φιλαθλητικός Κομοτηνής» αιτήθηκε την δωρεάν παραχώρηση της χρήσης του δημοτικού γηπέδου Εκτενεπόλ για τις ποδοσφαιρικές περιόδους 2020-2021 και 2021-2022 (2έτη), ώστε να πραγματοποιηθούν οι αγώνες -πρωταθλήματα της ΕΠΣ ΘΡΑΚΗΣ. Το ίδιο έπραξε και ο αθλητικός Ποδοσφαιρικός Σύλλογος Κομοτηνής «Ο ΠΟΝΤΟΣ», ο οποίος αιτήθηκε την δωρεάν παραχώρηση της χρήσης του δημοτικού γηπέδου Εκτενεπόλ για τη διεξαγωγή του τοπικού ερασιτεχνικού πρωταθλήματος κατηγορίας Β΄ Νομού Ροδόπης ποδοσφαιρικής περιόδου 2020-2021.

Παραχώρηση και του κλειστού Γυμναστηρίου για αγώνες μπάσκετ και βόλεϊ

Συζητήθηκαν επίσης οι πέντε αιτήσεις από Πολιτιστικούς – Αθλητικούς Συλλόγους για την δωρεάν παραχώρηση του Κλειστού Γυμναστήριου του Δήμου Κομοτηνής, προκειμένου να χρησιμοποιηθεί τόσο για την καθημερινή προπόνηση των αθλητών τους αλλά και ως έδρα για την διεξαγωγή των επίσημων αγώνων του πρωταθλήματος Καλαθοσφαίρισης και Πετοσφαίρισης αγωνιστικής περιόδου 2020-2021.

Αυτοί είναι ο «ΑΘΛΗΤΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΑΚΑΔΗΜΙΑ ΚΟΜΟΤΗΝΗΣ (Α.Σ.Α.Κ)», για τη διεξαγωγή των αγώνων πρωταθλήματος πετοσφαίρισης παγκορασίδων και κορασίδων της Ένωσης Σωματείων Πετοσφαίρισης Θράκης-Αν. Μακεδονίας περιόδου 2020-2021.

Ο «ΑΘΛΗΤΙΚΟΣ ΚΑΙ ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΚΟΜΟΤΗΝΗΣ (ΑΙΑΣ)», για τη διεξαγωγή των αγώνων πρωταθλήματος καλαθοσφαίρισης ΕΚΑΣΑΜΑΘ (παιδικό, ανδρικό, εφηβικό, κορασίδες) περιόδου 2020-2021.

Η « Μ.Γ.Σ.ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΕΝΩΣΗ ΚΟΜΟΤΗΝΗΣ (ΑΕΚ)», για τη διεξαγωγή των προπονήσεων της αντρικής της ομάδας καθώς και τη διεξαγωγή των αγώνων πρωταθλήματος καλαθοσφαίρισης ΕΚΑΣΑΜΑΘ (ανδρικό ,παιδικό) περιόδου 2020-2021.

Το Τμήμα καλαθοσφαίρισης του «Α.Σ. Δημοκρίτειο», για τη διεξαγωγή των αγώνων πρωταθλήματος καλαθοσφαίρισης ΕΚΑΣΑΜΑΘ (ανδρικό) περιόδου 2020-2021.

Ο «ΓΥΜΝΑΣΤΙΚΟΣ ΑΘΛΗΤΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΚΟΜΟΤΗΝΗΣ (ΓΑΣ)», για τη διεξαγωγή των αγώνων πρωταθλήματος καλαθοσφαίρισης ΕΚΑΣΑΜΑΘ περιόδου 2020-2021.

Τέλος παραχωρήθηκε η χρήση του Υπαίθριου Αθλητικού Δημοτικού Κέντρου (γήπεδα αντισφαίρισης) στον Πανθρακικό Όμιλο Αντισφαίρισης Κομοτηνής (ΠΟΑΚ) για την αθλητική περίοδο 2020-2021.

google-news Ακολουθήστε το paratiritis-news.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.