Εγκαινια για τη νεα αιθουσα του Δημοτικου Συμβουλιου Κομοτηνης

Μετά από πολλά χρόνια το Δημοτικό Συμβούλιο απέκτησε νέο χώρο ειδικά για τις συνεδριάσεις του

Η τελετή του αγιασμού της νέας αίθουσας συνεδριάσεων του Δημοτικού Συμβουλίου Κομοτηνής, λίγο πριν την πρώτη δια ζώσης συνεδρίασης του μετά από μήνες, πραγματοποιήθηκε την Τετάρτη 16 Σεπτεμβρίου.

Η καινούρια αίθουσα αποτελούσε αίτημα πολλών ετών, με τη λειτουργία της να αναμένεται στις αρχές του χρόνου όμως να αναβάλλεται λόγω της πανδημίας.

Σε αντίθεση με την παλιά αίθουσα εκδηλώσεων στο ισόγειο του Πολυλειτουργικού, η νέα αίθουσα έχει έδρανα με τους συμβούλους συμπολίτευσης και αντιπολίτευσης να κάθονται αντικριστά.

Αποφάσεις για το καλό του τόπου

Στην τελετή αγιασμού της νέας αίθουσας συνεδριάσεων χοροστάτησε ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Μαρωνείας και Κομοτηνής, κ. Παντελεήμων, ο οποίος συνεχάρη όλα τα μέλη του Συμβουλίου γιατί εγκαινιάζουν αυτή την όμορφη αίθουσα, στην οποία θα εργαστούν. Για αυτό και με τον αγιασμό παρακάλεσαν τον Θεό να γίνει ένας χώρος που οι εργασίες τα αποτελέσματα και οι αποφάσεις τους θα έρχονται να αναπαύουν το λαό της πόλης και της περιοχής μας.

«Σας έχουμε εμπιστοσύνη, εκτιμούμε το έργο σας, και περιμένουμε να παίρνετε αποφάσεις χρηστές για τον τόπο και το μέλλον του λαού, και εμείς θα χαιρόμαστε, θα επευλογούμε και θα καμαρώνουμε για εσάς» ανέφερε.

Εγκαίνια σε πρωτόγνωρες συνθήκες

Η Πρόεδρος του Συμβουλίου κ. Κλεοπάτρα Στογιαννίδου σημείωσε πως πρόκειται για ένα χώρο που φτιάχτηκε με αγάπη, και εδώ και καιρό ανέμεναν να εγκαινιάσουν.

«Είναι μεγάλη χαρά και τιμή μας που βρισκόμαστε εδώ, τόσο για εμένα προσωπικά ως πρόεδρο του Δημοτικού συμβουλίου, όσο και όλα τα μέλη, σε πρωτόγνωρες συνθήκες» ανέφερε.

Παρόλα αυτά, προσαρμοσμένοι στις ανάγκες της σημερινής εποχής, θα προσπαθήσουν μέσα από το έργο τους να ενισχύσουν τον τόπο, να βοηθήσουν την τοπική κοινωνία και να παράξουν όσο το δυνατόν μπορούν πιο σημαντικό έργο για το καλό της πόλης και των οικισμών της, κατέληξε.

Συνέχιση του πνεύματος ομοψυχίας στο Δήμο

Τέλος ο Δήμαρχος Κομοτηνής κ. Γιάννης Γκαράνης ευχήθηκε πως οι αποφάσεις που θα ληφθούν σε αυτή τη νέα αίθουσα θα είναι για το καλό της πόλης, σύννομες, και θα βοηθούν ακόμα περισσότερο τους συμπολίτες μας.

«Το Δημοτικό Συμβούλιο έχει αποδείξει πολλές φορές ότι είναι ένα όργανο στο οποίο οι αποφάσεις λαμβάνονται συλλογικά, κατόπιν συζητήσεως» ανέφερε, και ελπίζει πως και στην καινούρια αίθουσα θα συνεχίσει αυτό το πνεύμα ομοψυχίας.

 

google-news Ακολουθήστε το paratiritis-news.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.